Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Texas η Βέροια! Έκαψαν στην πυλωτή της πολυκατοικίας το αυτοκίνητο του προέδρου του ΚΑΠΑ Θανάση Δέλλα

Σοκαριστικές εικόνες
Ένα πρωτόγνωρο περιστατικό, για τα δεδομένα της Βέροιας σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 13 Φεβρουαρίου στον Προμηθέα. Το αυτοκίνητο του Δημοτικού Συμβούλου, προέδρου του ΚΑΠΑ Βέροιας και υποψηφίου βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας, Θανάση Δέλλα δέχθηκε εμπρηστική επίθεση από αγνώστους, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρότατες υλικές ζημιές.


Όπως δήλωσε στο
veriotis.gr ο κ. Δέλλας, το όχημά του ήταν σταθμευμένο στην πυλωτή της πολυκατοικία για περισσότερες από 10 ώρες. Ο ίδιος επέστρεψε στο σπίτι του λίγο μετά τις 20:00 και περίπου στις 21:00 αντιλήφθηκαν την φωτιά που είχε ξεσπάσει στην πυλωτή.


Όπως περιέγραψε ο Θανάσης Δέλλας, οι καπνοί έπνιξαν την πυλωτή και τους πρώτους ορόφους της πολυκατοικίας, με αποτέλεσμα να είναι σχεδόν αδύνατο να βγει από την είσοδο και να πλησιάσει το όχημά του που φλεγόταν. Αμέσως κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας η οποία έσπευσε στο συμβάν και κατέσβεσε την φωτιά.


Από την πυρκαγιά υπέστη σοβαρές ζημιές το όχημα του πολιτικού, καταστράφηκε ολοσχερώς μια μηχανή που ήταν σταθμευμένη δίπλα, ενώ σοβαρές ζημιές υπέστη και η πυλωτή της πολυκατοικίας.

Εκφράζονται φόβοι πως πίσω από αυτήν την επίθεση, κρύβονται πολιτικά κίνητρα, ωστόσο ακόμα όλα ερευνούνται. Ο Πρόεδρος του ΚΑΠΑ είναι μια χαρά στην υγεία του, αν και το «σοκ» που υπέστη ήταν πολύ μεγάλο.

Δείτε τις συγκλονιστικές φωτογραφίες από το σημείο της επίθεσης:













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ