Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εγκατάσταση αντλίας θερμότητας από την "Πιστοφίδης Κατασκευαστική"

Ζεστό σπίτι με την πλέον αποδοτική και οικολογική τεχνολογία
Άλλη μια κατοικία 100 τ.μ. έλυσε διά παντός το "πρόβλημα" της θέρμανσης επιλέγοντας αντλία θερμότητας Inventor από την "Πιστοφίδης Κατασκευαστική". Πρόκειται για τον πλέον οικονομικό και οικολογικό τρόπο θέρμανσης καθώς είναι ένα ενεργειακά αποδοτικό σύστημα που απορροφά θερμότητα από τον αέρα του περιβάλλοντος για θέρμανση και ζεστό νερό.

Η τεχνολογική υπεροχή Inventor και η εμπειρία της "Πιστοφίδης Κατασκευαστική" στα έργα ενεργειακής αναβαθμισης εγγυώνται άριστες αποδόσεις με το χαμηλότερο λειτουργικό κόστος. Επωφεληθείτε από την υψηλότερη ενεργειακή κλάση Α+++ και εξοικονομήστε ενέργεια, δημιουργώντας την ιδανική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας!

Είστε ιδιώτης ή επαγγελματίας και θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις αντλίες θερμότητας Inventor; Επικοινωνήστε με τη "Πιστοφίδης Κατασκευαστική":

Ιουστινιανού 2, Βέροια
2331020656








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ