Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δώρο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου από τη Herbstore.gr

Ισχύει και στο κατάστημα Κεντρικής 71 Βέροια
Η Herbstore.gr, η κορυφαία εταιρεία επεξεργασίας και τυποποίησης 
φυτικών προϊόντων με έδρα την Ημαθία, γιορτάζει μαζί σας την ημέρα των ερωτευμένων. Για αυτό, σας χαρίζει μια Face Lifting Night Cream - Κρέμα Προσώπου Νυχτός, με κάθε παραγγελία άνω των 80 ευρώ.

Δείξτε την αγάπη σας στο αγαπημένο σας πρόσωπο!

Αγόρασε τα προϊόντα που χρειάζεσαι μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου και λάβε εντελώς δωρεάν την κρέμα νυκτός για να τη χαρίσεις σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ή... να την κρατήσεις για σένα!


Τι μπορείς να προμηθευτείς από τη Herbstore.gr;

Στο ηλεκτρονικό και το φυσικό κατάστημα της εταιρείας, θα βρεις προϊόντα ομορφιάς όπως ανθόνερα, κεραλοιφές, κρέμες, ή σαπούνια. Ακόμα διατίθεται μια τεράστια γκάμα με προϊόντα για την υγεία όπως αιθέρια έλαια, βάμματα και βότανα, καθώς και πρώτες ύλες, αξεσουάρ και αρώματα τροφίμων!

Η κρέμα προσώπου νυκτός


Η φυτική  Face Lifting Night, είναι μια πλούσια κηραλοιφή για τη νύχτα, σε πρωτοποριακή μαλακή υφή. Αποτελεί τεράστιο δώρο για την επιδερμίδα σας, που χάρη στην ειδική της φόρμουλα απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα σας χαρίζοντας σας μία αίσθηση velvet με dry υφής χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Αποκτήστε την εντελώς δωρεάν, έως τις 14 Φεβρουαρίου.

Περισσότερα προϊόντα της Herbstore.gr θα βρείτε στο κατάστημα της εταιρείας Κεντρικής 71 Βέροια, στο E-shop καθώς και στα social media της εταιρείας: Facebook & Instagram.


☎ +30 23310 62472,

+30 2331 502 411,

+30 698 5729561


Κεντρικής 71 Βέροια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ