Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

To Opel Astra είναι το ελληνικό “CAR OF THE YEAR” για το 2023!

Το Opel Astra κατακτά ένα ακόμα σημαντικό βραβείο και ανακηρύσσεται το ελληνικό “CAR OF THE YEAR” 2023. Έχοντας διαγράψει μια λαμπρή εμπορική πορεία με περισσότερες από 15 εκατομμύρια πωλήσεις, το Opel Astra αποτελεί εδώ και πολλές δεκαετίες σημείο αναφοράς στην κατηγορία του. Η επιτυχία του οφείλεται, μεταξύ άλλων, στην τολμηρή, εκφραστική του σχεδίαση, τη Γερμανική ακρίβεια, τη δυναμική οδήγηση και τις premium τεχνολογικές καινοτομίες που φέρνει στην compact κατηγορία.

Η ολοκαίνουργια, 6η γενιά του Astra είναι ένα πραγματικό σχεδιαστικό κόσμημα, χάρη στο νέο πρόσωπο της μάρκας, το Opel Vizor, το πλήρως ψηφιακό ταμπλό Pure Panel και τις κορυφαίες τεχνολογίες, όπως το τελευταίας γενιάς σύστημα προσαρμοζόμενου φωτισμού Intelli-Lux LED® Pixel Light. Επιπλέον, το νέο Astra διαθέτει μία πλήρη γκάμα κινητήριων συνόλων, στην οποία περιλαμβάνονται εξαιρετικά αποδοτικοί κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, αλλά και plug-in υβριδική έκδοση. Από το καλοκαίρι του 2023, την γκάμα θα ολοκληρώσει το αμιγώς ηλεκτρικό Astra Electric.

Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά «έπεισαν» τους κριτές του θεσμού, οι οποίοι απένειμαν στο νέο Astra τον περίοπτο τίτλο. Υπενθυμίζουμε ότι στο ελληνικό «CAR OF THE YEAR» συμμετείχαν περισσότερα από 30 νέα μοντέλα που λανσαρίστηκαν στη χώρα μας το 2022 (και λίγο μετά). Τα μοντέλα αυτά δοκιμάστηκαν και βαθμολογήθηκαν από τις ομάδες συντακτών των δημοφιλών αυτοκινητικών Μέσων newsauto.gr και CAR Magazine.

DION MOTORS 
Πιερία - Ημαθία - Θεσσαλονίκη - Πέλλα
Τηλέφωνα Βέροιας: 23310 71847, 23310 71697



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ