Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Αντώνης Μαρκούλης

Υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας με τον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία θα είναι στις προσεχείς εθνικές εκλογές ο δικηγόρος και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Προτεραιότητα στον Πολίτη» Αντώνης Μαρκούλης. Αναλυτικά η δήλωση υποψηφιότητας: 

«Είναι ύψιστη τιμή η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στις εθνικές εκλογές. Για Δικαιοσύνη, Δημοκρατία, Ελευθερία, Ανάπτυξη για τους πολλούς και όχι για τους λίγους.

Από τα βάθη της καρδιάς μου ευχαριστώ τον Πρόεδρο, Αλέξη Τσίπρα, γι’ αυτή τη σπουδαία ευκαιρία. Η περιφανής νίκη μας στο ΣτΕ εναντίον της αντισυνταγματικότητας του νόμου Θεοδωρικάκου, κι ο αγώνας μας στον Άρειο Πάγο υπέρ των δανειοληπτών και εναντίον των funds – servicers, που ασφαλώς δεν σταματά με μια προειλημμένη, στημένη και κατάφωρα άδικη απόφαση, είναι μόνο ένα μικρό δείγμα των όσων μπορούμε ακόμη να επιτύχουμε μαζί, υπέρ του λαού μας.

Καλό αγώνα σε όλες και όλους. Με τη νίκη!

Αντώνης Μαρκούλης
Υπ. Βουλευτής Ημαθίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ»

6 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ