Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Στα κάγκελα» οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ Ημαθίας


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Δημαρχείο Βέροιας - Τι διεκδικούν

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης 14 Φεβρουαρίου 2023, στην πλατεία Δημαρχείου στη Βέροια το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Ημαθίας «Η Πρόοδος».


Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ Ημαθίας προχώρησαν σε κινητοποιήσεις διεκδικώντας μόνιμες προσλήψεις στο ΕΚΑΒ, ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά, ειδικό συνταξιοδοτικό, επίδομα ετοιμότητας, να μπει ένα τέλος στην ομηρία των επικουρικών συναδέλφων τους.


Στην διαμαρτυρία συμμετείχαν και το Σωματείο της Θεσσαλονίκης, της Κοζάνης, της Έδεσσας και Καβάλας, τα Εργατικά Κέντρα Βέροιας, Νάουσας και Αλεξάνδρειας, ο Σύλλογος Συνταξιούχων και εκπρόσωποι άλλων συλλόγων και φορέων, καθώς και πολίτες που έσπευσαν να συμπαρασταθούν σε ένα θέμα που μας αφορά όλους.


Όπως δήλωσε στο veriotis.gr ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Ημαθίας «Η Πρόοδος» Φίλιππος Παπαστεργιόπουλος, αυτή την στιγμή στο ΕΚΑΒ Ημαθίας από τα 35 άτομα προσωπικό, τα 26 άτομα είναι μάχιμα, με τον ιδανικό αριθμό, προκειμένου να καλυφθεί όπως είπε πλήρως και για όλο το 24ωρο η Ημαθία, με 2 ασθενοφόρα στη Βέροια, 1 στην Αλεξάνδρεια και 1 στη Νάουσα, να είναι 50 άτομα. Ασθενοφόρα όπως είπε υπάρχουν αλλά και αυτά χρειάζονται μια διαρκή ανανέωση και καλή συντήρηση, καθώς τα πιο καινούρια που διαθέτει στον στόλο του το ΕΚΑΒ Ημαθίας πλησιάζουν τα 300.000 χιλιόμετρα.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:








































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ