Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σπουδαία διάκριση για το ζαχαροπλαστείο «Pol' Arrivo» - 1η θέση στην προτίμηση των πελατών στη Βέροια


Την 1η θέση στη Βέροια, στην προτίμηση των πελατών για το 2022, κατέκτησε το ζαχαροπλαστείο «Pol' Arrivo»! Μετά από μόλις 2 χρόνια λειτουργίας στην πόλη της Βέροιας, κατάφερε, με την ποιότητα, τις αυθεντικές γεύσεις και την μεγάλη ποικιλία γλυκών πειρασμών που προσφέρει, να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου και να κατακτήσει την πρώτη θέση στις προτιμήσεις τους.


Το ζαχαροπλαστείο «Pol' Arrivo» κατάφερε να συγκεντρώσει βαθμολογία 9.8/10 στις αξιολογήσεις και κριτικές των πελατών, κατακτώντας την πρώτη θέση στη Βέροια για το 2022 και το 1ο βραβείο στα βραβεία «Αετοί της Ζαχαροπλαστικής».

Ο εν λόγω διαγωνισμός διακρίνει τις καλύτερες εταιρείες στην αγορά και το όνομά του συνδέεται με την ποιότητα, υπηρεσίες, εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση των πελατών.


Μια σημαντική διάκριση, που έρχεται για να επιβραβεύσει τόσο τον ιδιοκτή του «Pol' Arrivo»
 Πολύκαρπο Κερασιλίδη, όσο και το προσωπικό που καθημερινά φροντίζει για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.




Ο ιδιοκτήτης του «Pol' Arrivo», pastry chef/baker Πολύκαρπος Κερασιλίδης ευχαριστεί τους πελάτες του για την σπουδαία αυτή διάκριση λέγοντας:

«Μέσα σε ένα σύντομο διάστημα και παρά τις ιδιαίτερες και δύσκολες συνθήκες για όλους μας, καταφέραμε με πολλή δουλειά, αγάπη για αυτό που κάνουμε, σταθερά κορυφαίες πρώτες ύλες και διαρκή προσπάθεια για το καλύτερο αποτέλεσμα, να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας.

Η διάκριση αυτή, που αποτυπώνει την προτίμηση του κόσμου, είναι η μεγαλύτερη τιμή, καθώς για εμάς είναι χαρά να προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε καθημερινά για να σας εξυπηρετούμε με τον καλύτερο τρόπο. Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση και ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη σας προσφέροντας καθημερινά και αδιαπραγμάτευτα, κορυφαία ποιότητα».

«Pol’ Arrivo»
Θερμοπυλών 14, Προμηθέας Βέροια
Τηλ επικοινωνίας: 23310 29929, 690 7218 687
e-mail: polarrivo@gmail.com
Βρείτε μας στο facebook:
Ακολουθήστε μας στο instagram: polarrivo










2 σχόλια:

  1. Πραγματικά πολύ καλό!! Έλλειπε από την πόλη μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι καλύτερο ζαχαροπλαστείο στην πολύ με πολύ μεγάλη διαφορά. Ξεπερνάει και από τη Θεσσαλονίκη πάρα πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ