Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μπράβο Βεροιώτες!

Για μια ακόμα φορά, οι πολίτες της Βέροιας απέδειξαν περίτρανα πως διακατέχονται από φιλότιμο, αλληλεγγύη και σεβασμό προς τον συνάνθρωπο. 

Από την πρώτη στιγμή που σημειώθηκε ο τρομακτικός σεισμός στην Τουρκία που είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν πάνω από 24.000 άνθρωποι, συμπολίτες μας, όλων των ηλικιών, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου και της Περιφερειακής Ενότητας και μάζεψαν είδη πρώτης ανάγκης για τους σειμόπληκτους. 

Οι εικόνες που μας έρχονται από την Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών είναι συγκινητικές. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν αυτήν την όμορφη εικόνα. Μέσα σε 24 ώρες γέμισε μια ολόκληρη αίθουσα από βασικά προϊόντα. Πραγματικά, μπράβο σε όλους!

Η συγκέντρωση του υλικού θα γίνεται:

- Σάββατο 11/2/2023: από 9:00π.μ. έως 21:00 μ.μ.
- Κυριακή 12/2/2023: από 10:00π.μ. έως 18:00μ.μ.
- Δευτέρα 13/2/2023: από 9:00π.μ. έως 10:00π.μ.






6 σχόλια:

  1. Για την Συρία θα έχει κάτι ανάλογο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όντως, για Συρία γιοκ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ερε αυτό λέγεται υποκρισία είμαστε σάν τα πρόβατα εκεί που μας λένε πάμε τυφλά,στη Συρία έχει και ορθόδοξους και Κούρδους πολίτες όμως είναι φενεται άνθρωποι ενός κατώτερου Θεού λόγο ανθρώπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H ΕΜΑΚ γιατί δεν πήγε στη Συρία εκεί ζούνε ζώα μόνο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για την Συρία ούτε κουβέντα .Εκεί είναι πολίτες β' διαλογής ...αισχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ