Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τσικνοπέμπτη στην Έλλης; Πάρτε μια γεύση τι έγινε στον πεζόδρομο

Χάλκινα, άφθονα κρεατικά και... τσίκνα!

Τσικνοπέμπτη χθες και όλοι οι δρόμοι της νυχτερινής διασκέδασης οδηγούσαν στον πεζόδρομο της Έλλης. Εκεί, οι καταστηματάρχες σε συνεργασία με τον Δήμο Βέροιας, διοργάνωσαν το Φεστιβάλ Καρναβαλιού, με ψησίματα και χάλκινα. Εκατοντάδες σουβλάκια και λουκάνικα πάνω στα κάρβουνα πρόσφεραν την απαραίτητη τσίκνα στην ατμόσφαιρα και προσφέρονταν δωρεάν σε όλους τους πελάτες των καταστημάτων. 


Μέσα στα μπαράκια της Έλλης οι dj's έπαιζαν τους δικούς τους ρυθμούς αλλά έξω, το μενού είχε παραδοσιακή διασκέδαση με τους «Balkan Melody» που έπαιξαν τα πάντα... μακεδονίτικα, βλάχικα, ποντιακά, ηπειρώτικα και άλλα, με την πίστα να εκτείνεται από την Βιβλιοθήκη έως την Κοντογεωργάκη.


Φέτος πάντως, οι μεταμφιεσμένοι ήταν ελάχιστοι σε σχέση με άλλες χρονιές, με τους περισσότερους που ήθελαν μια αποκριάτικη πινελιά να επιλέγουν μόνο κάποιο αξεσουάρ. Λίγοι επέλεξαν ολοκληρωμένες στολές, άλλοι αγορασμένες, όπως μια παρέα ποντικίνες και άλλοι με ό,τι βρήκαν στο σπίτι, όπως η πολύ πετυχημένη σφουγγαρίστρα.


Όλοι πάντως απόλαυσαν ζωντανή μουσική, σουβλάκια και λουκάνικα μέχρι τα μεσάνυχτα, όπου σίγησαν τα χάλκινα και τελείωσαν τα κρεατικά, με τη διασκέδαση να συνεχίζεται μέχρι πρωίας μέσα στα μπαράκια.

Το φεστιβάλ συνεχίζεται την επόμενη Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, με το Μασκέ Party και την βράβευση του καλύτερου ατομικού και ομαδικού καρναβαλιού. Τη βραδιά αυτή δεν μεταμφιέζεται μόνο ο κόσμος που θα βγει να διασκεδάσει, αλλά και το προσωπικό των μαγαζιών της Έλλης, με το κάθε bar συνήθως να επιλέγει το δικό του θέμα.

Πάρτε μια γεύση τι έγινε την Τσικνοπέμπτη στον πεζόδρομο:






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ