Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έκλεισε φιλικό με Μακεδονικό η «Βασίλισσα»

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της Βέροιας εν αναμονή εξελίξεων σχετικά με τη διακοπή της Super League 2. H ομάδα της Ημαθίας αναζητούσε αντίπαλο για να καλύψει το κενό του πρωταθλήματος, με τον Μακεδονικό να είναι τελικά ο αντίπαλος. Έτσι οι δύο ομάδες θα δώσουν φιλική αναμέτρηση το ερχόμενο Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας.

1 σχόλιο:

  1. θα γραψω κι εγω τη γνωμη μου μιας και βλέπω καθημερινα οτι οι ανθρωποι εκφραζονται για την ομαδα αλλοι θετικα κι αλλοι αρνητικα. Η ομαδα νοσει. Αυτό ειναι το δεδομενο. Οι κυριοι που αποφασισαν να ασχοληθουν ηταν η εσχατη λυση μια και η οικογενεια Μπικα μας αφησε στου λουτρου τα κρυα. Δεν ξερουν να διοικουν υπαρχει μπαχαλο κι ανακατεμα που δεν εχει προηγουμενο. Το ποιος απο τους δυο φταει ας το κρινει ο καθενας μονος του. Εμεις ειμαστε απο εξω και το μονο που εχουμε να κανουμε ειναι να στηριζξουμε τη διοικηση αυτην μεχρι τελους. Αλλη λυση δεν υπαρχει. Ολοι ζηταμε απαντησεις που δεν λαμβανουμε.Και φυσικο ειναι να οργιαζει η φαντασια μας.Βλεπουμε καποια πραγματα στραβοι δεν ειμαστε καταλαβαινουμε λιγο πολύ ξερουμε ολα αυτα τα χρονια το ποιος ειναι ποιος στην πολη. Στο διαταυτα. ας προσπαθησει ο καθενας μας απο την πλευρα του να ελαττωσει το κουτσομπολιο κι ας ασχοληθουμε με το ποδοσφαιρο. Η ομαδα πρεπει να μεινει στην κατηγορια. Εγω θα ηθελα να δω τον προεδρο με τον αντιπροεδρο να στελνουν ενα μηνυμα ενοτητας και να το εννουν. Να αγκαλιασουμε ολοι την ομαδα χωρις κριτικη. Οι συνθηκες ειναι δυσκολες για ολους. Ας αφησουμε τα πολιτικα εκτος. Δεν ειναι οι ομαδες πολιτικα γραφεια κανενος. Οτι κομμα κι αν ψηφιζουμε ας γινουμε ολοι Βεροια μεχρι τον Μαιο. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ