Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Προεδρική παρέα στη Βέροια με Διαμάντη και Ανδρώνη

Η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Super League 2, με τις ακατανόητες αποφάσεις του Λευτέρη Αυγενάκη, προβληματίζει αλλά δεν πτοεί τους παράγοντες των ομάδων. Στην Βέροια, στο «La Primavera, βρέθηκαν στο ίδιο τραπέζι και συζήτησαν μέσα σε πολύ καλό κλίμα ο πρόεδρος της Βέροιας, Στέργιος Διαμάντης, και ο πρόεδρος του Μακεδονικού, Παύλος Ανδρώνης.

Στην παρέα ήταν ο ιδιοκτήτης του καταστήματος κ. Ιορδανίδης, ο μάνατζερ κ. Δαδάλας και ο διευθυντής του Μακεδονικού, Γιώργος Παυλάκος, όπως μπορείτε να διακρίνετε και στην παρακάτω φωτογραφία.

13 σχόλια:

  1. Pali tsaba i pae verias. Kitaxte na sosete thn omada k afiste tis lezandes sta kafenia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προεδρε ειμαστε μαζι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι λύνονται τα σοβαρά προβλήματα (λίγο πριν τη διάλυση) στις ομάδες - επιχείρησης από τα στελέχη - μάνατζερ, (σύμφωνα με το δημοσίευμα), σε φαγάδικα με μεζέδες και τσίπουρα. Το ίδιο κάνουν μάλλον και οι επιχειρηματικοί κολωσσοί (τράπεζες, εταιρείες πετρελαίου, κατασκευαστικές, αυτοκίνητοβιομηχανίες κλπ) με τα στελέχη τους και ξεπερνούν τα όποια προβλήματα.
    Από εκεί τα βλέπουν και τα κάνουν και οι δικοί μας.
    Την ομάδα δεν ξέρουμε αν τη σώσουν, χωρτασμένοι όμως θα είναι.
    Το καλό είναι ότι συμφωνούν και οι οπαδοί με την τακτική των μεζεδοσυνεδριάσεων με θετικά σχόλια.
    Άντε και το Πάσχα στα σπίτια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ φιλε μου πολύ πονεμενος εισαι φαινεται. Ελα ανελαβε εσυ και βαλε τα λεφτα σου και κάνε τα όλα καλυτερα.

      Διαγραφή
    2. Στον (Ανώνυμος26 Φεβρουαρίου 2023 στις 9:27 π.μ.).
      Εγώ δεν είμαι Μάνατζερ αθλητικών εταιρειών για αυτό και δεν αναμειγνύωμαι. Κάνω τη δουλειά που ξέρω και χειρίζομαι τα δικά μου χρήματα. Αν ο καθένας κάνει αυτό που έχει σπουδάσει να είσαι σίγουρος ότι ήταν καλύτερα όλες οι δουλειές. Το πρόβλημα είναι όταν ανίδεοι ανακατεύονται σε δουλειές άλλων, ειδικά αν δεν βάζουν ούτε καν τα λεφτά τους.
      Ελπίζω να έγινα αντιληπτός.

      Διαγραφή
    3. Ενω εσυ ας πουμε αγαπας την ομαδα που μπηκες να γραψεις την ανοησια αυτη

      Διαγραφή
  4. Σε λίγο καιρό θα θυμάται τι πέρασε...... "Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαίς" , λυπάμαι που τον στήριξα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αυτος τουλαχιστον εμφανιζεται. Οχι για τον αλλον που μολις ειδε τα σκουρα χαθηκε απο προσωπου γης. Αφου πρωτιστως τους εκανε ανω κατω με φιλοκομματικες ανακοινωσεις και μπουρδουκλωματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιος πιστεύει ότι ο Διαμαντης. Βάζει τα λεφτά από που λεφτά μόνο μασλατεια και μαγκιά είναι νάνε καλά ο Τζόρνταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εξ αρχης ξεραμε οτι αυτοι δε βαζουν λεφτα φιλε. Αφου ο Μπικας μας την εκανε εβαλε αυτους να μαζεψουν λεφτα δεξια κι αριστερα. Με ξενα κολλυβα μνημοσυνο. Δε μας νοιαζει τι κανουν στη ζωη τους ας βγουν ας κανουν οτι γουσταρουν. Αλλα να κοιταξουν να τα βρουν και να σωσουν την παρτιδα γιατι ποιος ειδε το Θεο και δεν τον φοβηθηκε.

      Διαγραφή
    2. Στον (Ανώνυμος26 Φεβρουαρίου 2023 στις 10:47 μ.μ.)
      Ποια παρτίδα να σώσουν;
      Για να σώσεις κατι πρέπει να ξέρεις τον τρόπο, το μόνο που ξέρουν είναι να φροντίζουν για την πολιτική τους επιβίωση (μεσω των οπαδών) , η οποία έχει και την αποζημίωση...

      Διαγραφή
    3. Φιλε μου ο μονος υπευθυνος ειναι ο μεγαλομετοχος που αφησε την ομαδα σε αυτα τα ατομα. Αυτοι τοσο μπορουν και τοσο κανουν. Η ομαδα χωριστηκε σε πασοκους και νεοδημοκρατες εξ αρχης. Εφοσον μπηκε το πο9λιτικο στη μεση χαιρι δε θα βλέπαμε. Καλη Σαρακοστη ευχομαι

      Διαγραφή
  7. Εεεεεεεεεε ξυπνάτε οπαδοί, όχι άλλο κουτόχορτο φτάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ