Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εγκαινιάστηκε η νέα Βιβλιοθήκη στο 5ο Δημοτικό Σχολείο


Τα εγκαίνια της νέας βιβλιοθήκης που δημιουργήθηκε στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας, πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου 2023. Η νέα παραμυθένια βιβλιοθήκη δημιουργήθηκε έπειτα από πρωτοβουλία, το μεράκι και την προσωπική εργασία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας, μαζί με την πρόεδρο κ. Σοφία Καλτσίδου, το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, τον διευθυντή του σχολείου κ. Κωνσταντίνο Ζαφειρίου και την υποδιευθύντρια κ. Ελπίδα Μαραντίδου.


Την κορδέλα έκοψε η αντιδήμαρχος Παιδείας Συρμούλα Τζήμα, η οποία συνεχάρη όσους αγκάλιασαν και υλοποίησαν την σημαντική αυτή πρωτοβουλία. «
Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια! Θερμά συγχαρητήρια επίσης σε όσους και όσες το φιλοτέχνησαν! Το υπέροχο δημιούργημά τους με συγκίνησε ειλικρινά και είμαι βέβαιη ότι θα αποτελέσει ισχυρό κίνητρο για την φιλαναγνωσία των μαθητών του σχολείου! Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους!», δήλωσε η κ. Τζήμα.

Δείτε φωτογραφίες:








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ