Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Φωτιά στα κόκκινα» η Νοτοπούλου στη Βέροια


Έκλεψε τις εντυπώσεις με το... little red dress
Στη Βέροια βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου η Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης και Τομεάρχης Τουρισμού, Κατερίνα Νοτοπούλου, ως καλεσμένη της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας στην εκδήλωση που διοργάνωσε για την κοπή της Βασιλόπιτας.

Η 34χρονη πολιτικός έφτασε στο κέντρο «Ακρόπολη» λίγο μετά τις 21:30, συνοδευόμενη από τους συνεργάτες της, φορώντας ένα κόκκινο στενό midi φόρεμα και κόκκινο κραγιόν.


Μετά την θερμή υποδοχή της από τον γραμματέα της Ν.Ε. Κώστα Καλδάρα και τους συντρόφους της στα πρώτα τραπέζια δίπλα στην είσοδο, η κ. Νοτοπούλου, άρτι αφιχθείσα από την Θεσσαλονίκη, ζήτησε να πάρει μια ανάσα και  να φρεσκαριστεί, προτού περάσει από όλα τα τραπέζια για να τους χαιρετίσει όλους.


Η επίσημη καλεσμένη του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας, μπορεί να γοήτευσε τους πάντες με την επικοινωνία, το χαμόγελο και την διάθεσή της να μιλήσει και να φωτογραφηθεί με όλους, το κατακόκκινο φόρεμα όμως έκλεψε τις εντυπώσεις.










8 σχόλια:

  1. Σε μια χρονιά νίκης (οπως είναι το 2023 για τον ΣΥΡΙΖΑ), στις φωτογραφίες αυτές βλεπουμε,2-3 τουλάχιστον υπουργούς της κυβέρνησης με πρωθυπουργο τον αλεξη τσιπρα.

    Οποιος ανατρίχιασε ειναι φασιστας, και όποιος γέλασε δεξιος χουντικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Νοτοπουλου ,οταν τις Παρασκευές φεύγει απο την Βουλη και την ρωτάνε οι συνάδελφοι της βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που θα πας το Σ/Κ ,απαντάει στην Νότια Μακεδονία ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι, χρωστά ακόμα μερικά μεροκάματα στο Δήμο Ξεσαλονίκης όπου την είχε διορίσει ως εποχιακή καθαρίστρια ο Μπουτάρης....Τι ζούμε πάντως...

      Διαγραφή
    2. Ακομα εκει εισαι;;; Ο Μητσοτακης εβαλε ΒΕΤΟ και δεν ισχυει η συμφωνια...κοιμασαι και εχεις μεινει στο 2018...Ο μεγαλος ηγετης Κυριακος πηρε το λιανοτουφεκο και δεν δεχθηκε ουτε προσφωνησε τον Πρωθυπουργο της Β Μακεδονιας....Δεν το ειδες;;; Εχασες παρασταση κοιμησμενε Μακεδονομαχε

      Διαγραφή
  3. Η " ανιψιά " του κατρουγκαλου... αξια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά υπάρχουν ακόμη άτομα που στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ στην Βέροια ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα δείξει η κάλπη και τότε θα δούμε πόσο... προηγείται (7-8%;;;;!!!) ο Κυριάκος!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ