Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Βούλιαξε» το Χιονοδρομικό Κέντρο «3-5 Πηγάδια»

Εποχές από το ένδοξο παρελθόν, τότε που τα βουνά της Ημαθίας έσφυζαν από ζωή, θύμισαν στο ορεινό Βέρμιο. Καθ' όλη την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, πάνω από 1.000 πολίτες επισκέφθηκαν το Χιονοδρομικό Κέντρο στα «3-5 Πηγάδια». 

Γονείς, παιδιά, μεσήλικες, λάτρεις των χειμερινών σπορ, ορειβάτες και σκιέρς, βρέθηκαν στο Χιονοδρομικό και απόλαυσαν μοναδικές στιγμές, απολαμβάνοντας ταυτόχρονια τον ήλιο με το χιόνι.

Το βουνό είχε καλυφθεί με το χιόνι των προηγούμενων ημερών, με τους υπεύθυνους να περιμένουν με ανυπομονησία τη νέα χιονόπτωση που θα γεμίσει τις πίστες με μεγαλύτερη ποσότητα. 
Εκεί βρέθηκε και ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας, μαζί με την αντιδήμαρχο Δώρα Μπαλτατζίδου.

Δείτε φωτογραφίες:








8 σχόλια:

  1. Εμείς να ξέρετε οταν έρθουμε την δεύτερη φορά, θα αποδώσουμε το χιονοδρομικό, στον λαό. Δεν επιτρέπεται οι ταξικοί εχθροί μας να πλουτίζουν σε βάρος των πολιτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά γράφεται και οι Βλάχοι από το Σέλι ανεβάζουν πίεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κάθε επιδειξιομανής, και ο κάθε νεόπλουτος, ή δήθεν νεόπλουτος έδωσε το παρόν του. Σύντομα η ανερχόμενη αριστερά όλα αυτά τα καπιταλιστικά ανθρωπάρια θα τα ''συμμορφώσει''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φωτιά στα μπατζάκια τους μόνο λεφτά στις τσέπες τους βάζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η αρχή του τέλους...
    (force majeure)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΡΑ ΓΙΟΜΑΤΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΜΟΥΤΣΚΙΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ