Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πήρε θέση ο Καλδάρας για την υπόθεση Πολάκη

Την δική του θέση για όλα όσα συμβαίνουν στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πήρε ο Κώστας Καλδάρας. Ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας ανέφερε πως είναι με τον... ΣΥΡΙΖΑ, ενώ με ένα καλλιτεχνικό κείμενο προσπάθησε να δώσει μια άλλη διάσταση στην πορεία προς τις εθνικές εκλογές. Διαβάστε αναλυτικά την δήλωσή του:

«Από χθες προσπαθώ να διατυπώσω μια σκέψη για το ζήτημα του συντρόφου Παύλου Πολάκη, τον οποίο εκτιμώ και σέβομαι ιδιαίτερα. Αντιπάλευα με τις λέξεις και τα συμπεράσματα, τις κομματικές διαδικασίες και τα social media, αλλά όλα οδηγούσαν στο ίδιο τελικό αποτέλεσμα, με λίγες λέξεις:

#ΜεΤονΣΥΡΙΖΑ!!!

Κρατώντας μια αδιάβροχη Ομπρέλα, Singing in the ΡΕΝΕ, κάνω 53 βήματα και ακούω ένα τραγούδι από μια ομάδα Μελών και κάποιους σολίστες που ανεβαίνουν στη σκηνή. Η νύχτα όμως τελειώνει και σε λίγο θα έρθει το ξημέρωμα. Όπως πολλοί άλλοι πολίτες, λίγο κουρασμένοι, πολύ αγανακτισμένοι, έτσι κι εγώ βλέπουμε την επόμενη μέρα, χωρίς παρενθέσεις και ερωτήματα! Απλά...»

11 σχόλια:

  1. Σύντροφε κόψε τις ανόητες υπεκφυγές και τους γρίφους μέσω των καλλιτεχνικών κειμένων. Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει αλλά είσαι Γραμματέας του Τοπικού ΣΥΡΙΖΑ και πρέπει να μιλάς με πολιτικά κείμενα.
    Σοβαρευτείτε κάποια στιγμή είναι απαραίτητο.
    Θέτε και Κυβέρνηση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΛΑΚΗΔΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ.. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΟΣ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλλοίμονο μας εάν βγεις και εσύ βουλευτής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτά που είπε ο "τρελοκρητικός" τα λέει χρόνια και χρόνια ο ...ΛΑΟΣ! Τώρα γιατί πολιτικοί και σύστημα κάνουν τάχα τον έκπληκτο;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το φασιστικό μόρφωμα του ΣΥΡΙΖΑ ειναι ενα σούπερ μάρκετ που τα εχει ολα: ακροδεξιούς φασιστες-ΑΝΕΛ, ακροαριστερούς φασιστες-Ρουβικωνες και υμνητές του Κουφοντινα, πρωην πασοκικα παράσιτα, Μπιμπο-Grannies, ψυχασθενείς και πρωτόγονους τσοπάνηδες, κρατικοδίαιτους επαγγελματιες κουλτουριάρηδες, Σλαβοφασιστες ανθέλληνες και γενικά καθε καρικατουρα που εχει σηκώσει οποιαδήποτε ιδεοληπτικη σημαία. Με βάση αυτο το μωσαϊκό δουλεύουν και τους Ελληνες: βγαίνει ενας πρωτόγονος τσοπάνης που γρυλίζει και αλυχταει, μετα ερχεται ενας γλυκανάλατος δήθεν μορφωμένος να τον κριτικάρει απαλά.. Έτσι πορεύτηκαν μεχρι τωρα κοροϊδεύοντας τους Ελληνες. Καταλάβετε οτι ολοι τους ειναι ίδιοι: φθηνά ανθρωπάκια χωρις ένσημα που μοιράζονται την ίδια αγάπη για την καρέκλα και το ίδιο μίσος για τους πολιτες λογω των σταλινοφασιστικων τους ιδεοληψιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ ρε φιλε αδικεισαι..Αμεσα παρε στυλο και χαρτι και γινε ιστορικος της Πολιτικης της χωρας...Ετσι ισως καταλαβουμε τι ειναι αριστερος, σοσιαλιστικος, νεοφιλελευθερος φασισμος...Τετοιο μυαλο μην παει χαμενο.

      Διαγραφή
  7. Μεγάλη ιδέα έχεις φίλε για τον εαυτό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εαν εβαζες μεσα και τους γερμανοφασιστες χιτλερικους θα μπορουσα να συμφωνισω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι φτιάνς Γιάννη; Κουκιά σπέρνω.Και αμπελοφάσουλα. Και βρούβες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ιτια ιτια λουλουδιασμενη .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ