Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αστυνομία-Ακίνητος! Όλα τα λεφτά ο Δήμαρχος Νάουσας

Ενεργή συμμετοχή στις καρναβαλικές εκδηλώσεις είχε ο Νίκος Καρανικόλας. Ο Δήμαρχος Νάουσας, αποφάσισε να σπάσει το αυστηρό πρωτόκολλο που θέλει τους πρώτους πολίτες ενός δήμου, να φοράνε κουστούμι και γραβάτα και επέλεξε να αφεθεί στην περίοδο της Αποκριάς (φορώντας μεν κοστούμι και γραβάτα αλλά... αλλιώς!). 

Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία του veriotis.gr, o έμπειρος πολιτικός αποφάσισε να ντυθεί Αστυνομικός και να βάλει μια... τάξη στην Ηρωϊκή Πόλη. Ευδιάθετος και χαμογελαστός φωτογραφήθηκε μπροστά στον φακό, φορώντας στο μπράτσο τρεις «σαρδέλες», δηλαδή τον βαθμό του Αρχιφύλακα. 

«Περιμένοντας την αστυνομική σχολή στην Νάουσα» έγραψε στην σχετική λεζάντα ο Νιλόλας Καρανικόλας. Να θυμίσουμε πως σε λίγους μήνες, η Σχολή της Αστυνομίας θα λειτουργήσει ξανά στην Ημαθία (μετά από 10 ολόκληρα χρόνια) και θα εκπαιδεύσει πάνω από 200 δόκιμους αστυφύλακες που θα μπούνε από τις πανελλαδικές εξετάσεις (δείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ του veriotis.gr).


3 σχόλια:

  1. Κολοτουμπας έπρεπε να ντυθεί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άσε τον ζαίο από πάνω. Σου πάει η στολή ρε μπαγάσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάπως έτσι ξεκίνησε κι άλλος πολιτικός και θα μείνει στην ιστορία με τις αξέχαστες αποκριάτικες μεταμφιέσεις. Πότε σαν Αι-Βασίλης κι άλλοτε σαν Ζορό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ