Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επιβεβαίωσε τον κίνδυνο GREXIT, λόγω Super League 2, ο Μπαλτάκος

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τοποθετήθηκε, μεταξύ άλλων, για την κατάσταση που επικρατεί στη Super League 2, μετά τη διακοπή.

Όπως άφησε να εννοηθεί ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, θα υπάρξει τιμωρία της Εθνικής Ελλάδας, αλλά και αποκλεισμός των ομάδων της Super League 1 από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Φοβίες που είχαν εκφραστεί και πριν λίγες μέρες.

Στην αρχική του δήλωση του για το Πρωτάθλημα και με αφορμή το σημερινό ΔΣ της διοργανώτριας, είπε:

“Ως πρόεδρος της ΕΠΟ θα μιλήσω με τον κ. Αυγενάκη. Οι εκπρόσωποι της SL2 μου είπαν στη συνάντηση που είχαμε ότι 10-15 ομάδες δεν θα κατέβουν να αγωνιστούν”, και συνέχισε αναφορικά με το πρόβλημα που θα υπάρξει σε περίπτωση οριστικής διακοπής της Super League 2: “Αυτό είναι η κορυφή της πυραμίδας (σ.σ. ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός). Όμως θα υπάρξουν προβλήματα γιατί ενώνει την Α’ και την Γ’ κατηγορία. Το πρόβλημα όμως ποιος θα πέσει ποιος θα ανέβει από την Α’ στη Γ’. Δεν έχει γίνει ακόμη συζήτηση με την FIFA για την Super League 2. Μας είχαν πει παλαιότερα από την FIFA όταν υπήρχε θέμα στα ερασιτεχνικά Πρωταθλήματα λόγω του Μητρώου ότι δεν θέλουμε να ακούμε ότι δεν θα παίξουν. Φανταστείτε πόσο δεν θα θέλουν να ακούσουν για την SL2”.

4 σχόλια:

  1. τι μας νιαζ.....@@@ αφου ο παοκ κερδιζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα όργανα μόλις ξεκίνησαν.
    ε ρε γλέντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πες σε εκεινη τη ντροπή της Κρητης να δωσει τα λεφτα στις ομαδες ρε. Πως θα ζησουν οι ποδοσφαιριστες με αυτο το εκτρωμα που φτιαξατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΒΕΡΙΚΟΚΟ! ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΑ ΤΟΥ ΒΟΡΑ ΔΥΑΛΙΑΙΤΕ! ΚΑΛΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ