Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Προσπαθεί να ρίξει τους τόνους ο Αποστολίδης: «Μην πυροβολείτε τη διοίκηση»

Το τελευταίο διάστημα δεν είναι και από τα καλύτερη που έχει διανύσει η Βέροια στη σύγχρονη ιστορία της. Ειδικά εδώ και αρκετές ώρες επικρατεί ένταση, με δημόσιες δηλώσεις και τοποθετήσεις που εξωτερικεύουν τα προβλήματα της ομάδας. 

Στο μπαράζ ανακοινώσεων αποφάσισε να συμμετάσχει και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Στέφανος Αποστολίδης, ο οποίος ωστόσο προσπαθεί να “σβήσει τη φωτιά” ζητώντας ηρεμία απ' όλες τις πλευρές.

Σε πρόσφατη τοποθέτησή του στα Social Media ανέφερε:

“Μια χούφτα ανθρώπων της πόλης εθελοντές σε μια προσπάθεια, χωρίς να είμαστε ιδιοκτήτες ούτε και επαγγελματίες παράγοντες με τα σωστά μας και τα λάθη μας προσπαθούμε ο αγώνας των πέντε τελευταίων ετών να μην πάει χαμένος. 

Σε μια πόλη που εκτός από 300 με 400 ανθρώπους που αγαπούν αληθινά την ομάδα και είναι δίπλα της, ουδείς ασχολείται. Σε ένα ποδόσφαιρο απαξιωμένο από την πολιτεία, παρακαλώ να επικρατήσει η ηρεμία μην πυροβολείτε τους εθελοντές/διοίκηση. Όποιος θέλει μπορεί ελεύθερα να συμμετέχει/προσφέρει στην διοίκηση”.

33 σχόλια:

  1. μπράβο σε δέκα σειρές τα είπες όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τη ωραια τα λες ρε Φιλε , Ξεχασες το υφος που ειχες στη πρωτη συνεντευξη τυπου που εδωσες. Εσυ δεν ησουν αυτος που απαξιωνες τις ερωτησεις των ενδιαφερομενων και που λιγο πολυ μας ελεγες οτι οποιος βαζει λεφτα θα μιλαει. Τι εγινε τωρα που εβαλε η βαρκα νερα τη γυρισες τη βιολα και ζητας < Όποιος θέλει μπορεί ελεύθερα να συμμετέχει/προσφέρει στην διοίκηση”.>>
    Καταντησες τη Βασιλισσα ΠΕΡΙΓΕΛΟ της κατηγοριας απο ομαδα πρωτυπο που την ειχε η προηγουμενη διοικηση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αμα αγαπάς την ομάδα φύγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην αρχή της προσπάθειας δεν έκρινε κανένας αλλά μαζεύτηκαν πολλά .ανυφαντακης ,Μαραγκός,ματζιαριδης,...να μην πάμε στα άλλα περί φιλικών περί γηπέδου περί μπουολι κτλ...και από απλό κόσμο εγώ που είμαι στους 300-400 δεν άκουσα κανέναν να κράζει ...κριτική υπάρχει κ θα υπάρχει και το ξέρατε αυτό..ηρεμία έχει μόνο ο κόσμος αυτοί οι 300-400 που είπατε προς το παρόν.εκει στην ομάδα κάνετε κάνουμε τα πάντα για το αντίθετο......η βασίλισσα έπαιζε δ Εθνική στο ταγαροχωρι και είχε 2.000 κόσμο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάνεις δεν πυροβολεί κανένα. Δεν είμαστε αντίπαλοι, από την ίδια μεριά είμαστε.
    Ο κόσμος προσπαθεί να σας πει ότι όχι 400 αλλά 1400 να είμαστε που αγαπάμε την ομάδα αν δεν υπάρχει ο ένας ειδικός δεν θα έχουμε καλά αποτελέσματα.
    Γιατί δεν βάζετε προπονητή της ομάδας έναν από τους 300 400 φίλους που λες και βάζεις άλλο προπονητή κάποιον που το έχει σπουδάσει ;
    Γιατί δεν βάζετε να διοικήσουν την δική σας επιχείρηση κάποιος από τους εργάτες που απασχολείτε ; και αυτοί αγαπούν την επιχείρηση.
    Γιατί ενώ δεν το κάνετε στην επιχείρησή σας το κάνετε στην ομάδα;
    Αυτά τα λέμε με καλή διάθεση, για το καλό της ομάδας και της πόλης. Θα πρέπει κάποια στιγμή να το καταλάβετε ότι δεν μπορείτε να τα κάνετε όλα καλά και θα πρέπει να βρείτε τους σπουδαγμένους επαγγελματίες να τα κάνουν . Η προσφορά σας στην ομάδα θα είναι αυτή και θα είναι συμαντική.
    Αυτά φιλικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλά τους τα είπες.
      Αλλά δεν βλέπω να καταλαβαίνουν, δεν θέλουν να καταλάβουν.

      Διαγραφή
    2. Προπονητη με πτυχιο θελανε να παρουν και ο Μαντζαριδης θιχτηκε. Λες και του ταξανε τη θεση.

      Διαγραφή
    3. Εσυ κοιμασαι ορθιος και πληρωνεις ξενοδοχειο
      Ειδα που πηρανε προπονητη με πτυχιο και τους κοροιδευε οτι ταχα ειχε ενω το ξεραν και οι πετρες οτι δεν ειχε
      Ο μαντζαριδης σας φταιει υπνοι

      Διαγραφή
    4. Στον (Ανώνυμος17 Φεβρουαρίου 2023 στις 5:30 μ.μ.)
      Άρα δεν είχε πτυχίο, άρα έρχεσαι στα λόγια μου. Πρέπει να έχουμε επαγγελματικές σχέσεις με προπονητή και Μάνατζερ διοίκησης που έχουν τις εξειδικευμένες γνώσεις, ώστε να είμαστε όσο γίνεται πιο κοντά στα αποτελέσματα που θέλουμε.

      Διαγραφή
    5. Ενταξει τωαρ στο θεμα του Βελιτζελου δε φταινε καπου. Τους ειπε εχω πτυχιο και δεν ειχε. Που να ξερουν αυτοι δηλαδη αν ειχε ή οχι. Δεν ξερω πολλους που να λενε εχω πτυχιο ενω δεν εχουν. σε αυτό δε μπορεις να τους κατηγορησεις. Μην τα βαζουμε ολα στο ιδιο καζανι.

      Διαγραφή
  6. Ποιον να πυροβολησουμε τον γείτονα ...άσε μας ρε Αποστολίδη που ξαφνικά έγινες μεγαλοπαραγοντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στεφανε κανενας δε μπορει να αμφισβητησει το οτι μπηκατε μπροστα γαι την ομαδα ουτε ειχαμε απαιτηση να τα κανετε ολα σωστα. Θα σου πω ομως καποια πραγματα που βλέπω και δε μου αρεσουν καθολου. Απο την αρχη δειχνετε με Το Διαμαντη οτι δε συμφωνειτε πουθενα. Γινονται πραγματα στην ομαδα και δε βγηκατε ποτε να δωσετε απαντησεις ξεκαθαρες. Μονο ανακοινωσεις ειρωνικες. Βγες και πες γιατι διωξατε τονΜαραγκο ή τι θεματα ειχατε με Ανυφαντακη και τι συνεβη με τον Μπουολι. Δε μου αρεσει που επιτρεπεις να στοχοποιουνται συνεργατες σου οπως ο Διαμαντης κι ο Τρουπκος απο δημοσιογραφους και δε βαγινεις να πεις την αληθεια οποια κι αν ειναι αυτη. Με ενοχλει που ενω πηρατε αποφαση-σωστη- να απομακρυνθει ο Μαντζιαριδης δε μας λετε το γιατι κι αφηνονται ολα στη φαντασια μας. Φερεσαι λες και εισαι διοικηση μονο για τις ανακοινωσεις. Αυτοι οι 4οο που λες θα συγχωρησουν τα λαθη που ισως κανατε. Δε θα σας συγχωρησουν το οτι τους κοροιδεψατε η τους κρυψατε την αληθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στεφανε νομιζω πως οπου σε συμφερει ειστε διοικηση κι οπου δε σε συμφερει ειναι.... ο πρόεδρος. Ελπίζω να με πιάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. δεν ασχολουμαι με την ομαδα ξερω ομως αυτο, το μενος του "δημοσιογραφου' απεναντι στον Διαμαντη ειναι καθαρα προσωπικο και κραταει εδω και καποια χρονια το ξερουν ολοι αυτο κι ας μην το ομολογουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εεεετσι μπραβο. Και μαζι με τον διαμαντη χτυπαει κι αλλους που ειναι διπλα του. Ολοι ξερουν τον λογο. Καλα θα κανει ο Διαμάντης να τον πει.

      Διαγραφή
    2. Κυριε Στεφανε αν εισαι κυριος οπως πιστευω οτι εισαι μην κοιτας μονο τον εαυτο σου. θιγονται ανθρωποι που δε εχουν φταιξει σε τιποτα παρε θεση αντρικια οπως νομιζω οτι μπορεις.

      Διαγραφή
  10. Καλυπτεις καποιους επειδη σε συμφερει. Πες μας ποιος πήγε παραμονες αγωνα στο ξενοδοχειο των Σερρων και τι ειπε το ιδιο ατομο στους παιχτες πριν βγουν να παιξουν. Τουλαχιστον εσυ ξερεις να ξεχωριζεις τα καλα φρουτα απο τα σαπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ψηλός μαυριδερός βουτηρατος, τσιριμπιμ τσιριμπομ.........

      Διαγραφή
  11. αμα δεν εχέουν διάθεση να βάλουν το χερι στην τσέπη τι αναλαμβάνουν ομάδες μόνο για το εφέ
    παρακολουθώ την ομάδα της Βέροιας περίπου δέκα
    χρονιά και τέτοια αναστάτωση δεν εχω ξανα δει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άμα εσύ την παρακολούθεις δέκα χρόνια εγώ είμαι αστροναύτης.... Πήραν την ομάδα επειδή ο Μπίκας μας χαιρέτησε είναι υπηρεσιακή διοίκηση.... Γκεγκε;;;

      Διαγραφή
  12. Μαζεψε τον εμμονικο φιλο σου στεφανε. Δεν κερδιζεις κατι. Το οτι θαβει αλλους δε σημαινει οτι δε θα ερθει και η δικη σου ωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κανενα κυλικείο για αγορά υπάρχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Pes mas re mparmpa giati ediokses ton marago;;; mipos tou xreoses kati xoris apodikseis;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ενότητα ζητας και τα εχεις κανει κουλουβαχατο. Πως γινεται αυτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Στέφανε πριν από εσάς (Γκαβαισε-Αρβανιτίδη-ΚΑΡΥΠΙΔΗ ) η ομάδα είχε 2000 -2500) κόσμο το ρόστερ που ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ εσείς δεν μπορείτε θέλει λεφτά δεν θέλει μπούρδες ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δελτιο τυπου τωρα. Και δωστε εξηγησεις και οι 3. Δε σας φταινε τιποτα και οι τελευταιοι που μεινανε διπλα σας επειδη αγαπανε την ομαδα να τρωνε τετοιον πολεμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτός που φορτωσε την ομαδα παλτά με τα λεφτα που σας εδωσε ο κοσμος απο το υστερημα του επειδη αγαπαει την ομαδα ειναι αυτός που σε πρόδωσε στον Βόλο πριν ο αλέκτωρ φωναξει 3 φορες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. opoios skavei ton lako tou allou peftei o idios mesa Stefane

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αν δεν έχει ένας το χρήμα ζεστό αυτά γίνονται όλα τα άλλα είναι φυσικά επακολουθα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πάντως αυτοί οι 400 ήταν και στη Λειβαδιά όλοι όσοι νοιάζονται ήταν και στο εκτός 100% επιτυχία ...κάτι λάθος βλέπουν οι υπόλοιποι 6000 που ήταν στα μπαραζ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Toson kairo poy pirovolane ton proedro de se eida na vgeis esi na ton stirikseis. Tora zitas iremia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εδωσες πλακετες με το τσουβαλι σε αυτους που δε βοηθησαν περσι την ομαδα καθολου. Εδωσες φανελα της ιστορικης μας ομαδας στον υφυπουργο. Ως τι? Πλησιαζουν εκλογες αλλα η ομαδα δε θα γινει προεκλογικο παραρτημα κανενος. Ειδικα οσων της γυρισαν την πλατη στα δυσκολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ