Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Tην Υφαντίδου βράβευσε ο ΣΕΓΑΣ - Μεταξύ των κορυφαίων του Στίβου

Ηταν η βραδιά των κορυφαίων του ελληνικού στίβου, η Γιορτή του ΣΕΓΑΣ. Η στιγμή όπου αθλητές, αθλήτριες και οι προπονητές τους βραβεύθηκαν για τις επιτυχίες που σημείωσαν τη χρονιά που πέρασε. Ηταν μια βραδιά με συγκίνηση, με χαμόγελα, με αναμνήσεις που επέστρεψαν σε ένα εμβληματικό κτήριο πολιτισμού και ιστορίας, το Δημοτικό θέατρο Πειραιά.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα υποδέχθηκε τους πρωταγωνιστές των σταδίων, εκπροσώπους σωματείων, καθώς και τους εκπρόσωπους φορέων και τοπικής αυτοδιοίκησης που βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στον κλασικό αθλητισμό.

Aνάμεσά τους και η Σοφία Υφαντίδου, η οποία έλαβε το βραβείο «Βασίλη Σεβαστή», για την πολυετή προσφορά της στον κλασικό αθλητισμό. Η Βεροιώτισσα αθλήτρια ευχαρίστησε από καρδιάς για την εξαιρετική τιμή και ανέβασε στα social media μια αναμνηστική φωτογραφία με το βραβείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ