Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τέλος η γραφειοκρατία, οι φάκελοι και η χαρτούρα στο Νοσοκομείο - Τι δήλωσε ο Πλιόγκας στην ΕΡΤ

Tηλεοπτική εμφάνιση στη Δημόσια Τηλεόραση πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας 13 Φεβρουαρίου ο Ηλίας Πλιόγκας. Ο Διοικητής αναφέρθηκε στη μετάβαση του Νοσοκομείου Βέροιας στην ψηφιακή εποχή και στο καθημερινό έργο που γίνεται για τη βελτίωση όλων των υπηρεσιών.

Μίλησε για τον ηλεκτρονικό φάκελο ασθενούς, για την πλήρη ψηφιοποίηση εργαστηριακών εξετάσεων, τις ψηφιακές βεβαιώσεις νοσηλείας, και πολλές ακόμη εφαρμογές που λύσουν χρόνια προβλήματα γραφειοκρατίας. 

Όλες αυτές οι ηλεκτρονικές εφαρμογές γίνονται για την στήριξη του ιατρικού έργου και την εξυπηρέτηση ασθενών και εξεταζόμενων.

Δείτε το video:

2 σχόλια:

  1. Όλο ευχαριστες εκπλήξεις κ.Πλιογκα.Συγχαρητηρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ολα καλά , εξαιρετικό το έργο του κυρίου, αλλά μιλάει για πράγματα τα οποία:
    είτε είναι κρατικές υπηρεσίες που ενεργοποιούνται και δεν έχει τίποτε να κάνει με το ΓΝ Βέροιας (βεβαιώσεις νοσηλείας και αποθετήριο αποτελεσμάτων εξετάσεων),
    είτε είναι απλή μηχανοργάνωση που είναι ενεργή εδώ και δεκαετίες σε πολύ μικρότερα νοσοκομεία ανά την χώρα.
    Και πάλι μπράβο στον διοικητή που κάνει πράξη όσα αμέλησαν για σχεδόν 20 χρόνια οι προκάτοχοί του, αλλά μη πανηγυρίζουμε και το ότι τερματίζουμε τελευταίοι και καταϊδρωμένοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ