Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Mπουόλι ο παικταράς!

Ο Καμερουνέζος φορ της ”Βασίλισσας” βρίσκεται στα καλύτερά του. Ο Φλορεντίν Μπουόλι είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος κατά την τρέχουσα χρονική περίοδο βοηθάει πολύ την ομάδα της Βέροιας, τόσο με τα γκολ που σημειώνει αλλά και με κάτι ακόμα το οποίο δεν το βλέπουμε σε πολλούς…

Έχει σιδερένια θέληση, βγάζει αντίδραση, τρέχει με δυναμισμό και διεκδικεί όλες τις φάσεις. Τα τελευταία 2 χρόνια που έπαιζε στον Πιερικό, είχε διακριθεί για τα σωματικά του κυρίως προσόντα όντας δυνατός σαν ταύρος, αλλά αυτό που βλέπουμε φέτος στον ίδιο φορώντας τη φανέλα της ”Βασίλισσας του Βορρά”, είναι το μεγάλο πείσμα και η αποφασιστικότητα που δείχνει στο γήπεδο, προσπαθώντας να συμπαρασύρει και τους συμπαίκτες του.

Είναι πλέον ”λατρεμένο” παιδί της κερκίδας, αφού κάθε φορά που σημειώνει τέρμα, πηγαίνει και το πανηγυρίζει με τους φιλάθλους της θύρας 4. Ο Καμερουνέζος ”άσσος” εξελίσσεται σε μεγάλο ”πουλέν”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ