Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φιλιππάρα εσύ μπορείς! Όλοι στο Μακροχώρι για το ματς με τα Τρίκαλα

Όπως εξελίχθηκε η σεζόν, ο μπασκετικός Φίλιππος Βέροιας ετοιμάζεται να δώσει το, έως τώρα, κρισιμότερο παιχνίδι της σεζόν. Το απόγευμα του Σαββάτου (11/2) στις 17:00, ο Φίλιππος Βέροιας υποδέχεται την ομάδα των Τρικάλων για την 17η αγωνιστική στον τρίτο όμιλο της Β’ Εθνικής μπάσκετ. Το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν είναι, αφού η θεσσαλική ομάδα είναι ταλαντούχα και αρκετά έμπειρη, η οποία μάλιστα χαρακτηρίζεται εκ των φαβορί για την άνοδο.

Αλλά ο φετινός Φίλιππος δε “μασάει” από τέτοια. Το έδειξε και μέσα στα Τρίκαλα, αλλά και όταν υποδέχθηκε τον Έσπερο Λαμία. Αυτή τη στιγμή, το σύνολο του Ευθύμη Κοθρά “τρέχει” ένα σερί τεσσάρων νικών, δείχνοντας ότι βρίσκεται στην κατάλληλη φόρμα για τη μεγάλη πρόκληση.

Ο πρώτος από τους επερχόμενους τέσσερις “τελικούς”, στην προσπάθεια της βεροιώτικης ομάδας να εξαντλήσει τις μαθηματικές τις πιθανότητες για είσοδο στα play-offs.

Ας αφήσουμε τον καφέ, ας αποχωρήσουμε λίγο νωρίτερα από τα τοπικά και τα φιλικά και αύριο (11/2) στις 17:00 ας “σπρώξουμε” τον Φίλιππο Βέροιας ένα βήμα πιο κοντά στην Elite League!

Μην ξεχνάτε, ότι με την παρουσία σας έχετε την ευκαιρία να βοηθήσετε του σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία, αφού στο ΔΑΚ “Βικέλας” θα υπάρχει σημείο παράδοσης και συλλογής κάθε είδους που μπορεί να φανεί χρήσιμο προς τους πληγέντες (κλινοσκεπάσματα, sleeping bag και τρόφιμα μακράς διάρκειας όπως γάλα σκόνη, κονσέρβες κλπ).

Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ