Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυτή η φλόγα δεν πρέπει να σβήσει ποτέ!

Λιγοστοί οι οπαδοί της 4 στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, αλλά η «φλόγα» καλά κρατεί… Ακόμη λιγότερο κόσμο είχε το χθεσινό φιλικό της«Βασίλισσας του Βορρά» με τον Μακεδονικό (1-1) σε σχέση με τα αντίστοιχα με Ηρακλή και ΠΑΟΚ. Θα πρέπει να μην ήταν ούτε 50 άτομα συνολικά στις κερκίδες του γηπέδου.

Όπως αναφέρει το sportsfan.gr, ακόμη και οι ένθερμοι της θύρας 4, ήταν μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός και μισού χεριού! Είναι γεγονός πως υπάρχει μεγάλη «ξενέρα» από τον κόσμο για τη Superleague 2, υπάρχει φαίνεται «ξενέρα» και με τα γεγονότα και τις εξελίξεις στα εσωτερικά της ομάδας που μόνο καλό δεν κάνουν. 

Έτσι βλέπουμε το γήπεδο άδειο και κανένα ενδιαφέρον ακόμη και από «παλιούς» οι οποίοι όσο πάνε και λιγοστεύουν. Πάλι καλά που υπήρχαν και οι 6 νεαροί της φωτογραφίας για να υπενθυμίζουν πως αυτή η φλόγα δεν πρέπει να σβήσει ποτέ.

9 σχόλια:

  1. Μην σας μπει η ιδέα να αλλάξει η ονομασία σε "θύρα 6" γιατί θα πεθάνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να μην πατήσει κανένα παιδί σε αυτό το βρωμοαθλημα των φονιάδων και των στημένων παιχνιδιών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν σαφησαμε μόνη ποτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για αυτό και δεν έχει προκοπή η ομάδα τόσα χρόνια. Επειδή ακολουθείτε σαν πρόβατα τους ανίδεους και κατώτερους των περιστάσεων διοικούντων.

      Διαγραφή
    2. γιατί αν απέχουμε θα υπαρξει διάφορα;
      άσε μας ρε φίλε

      Διαγραφή
    3. Στον (Ανώνυμος27 Φεβρουαρίου 2023 στις 12:05 μ.μ.)
      Ακριβώς αν απέχουμε όλοι θα χάσουν τους οπαδούς που έχουν ανάγκη για υπάρχουν οι ίδιοι. Και στην προσπάθεια να μας ξαναφέρουν στην ομάδα ίσως βελτιώσουν κάτι.
      Απλά πράγματα. Το μποϊκοτάζ σε οτιδήποτε πάντα έφερε αποτέλεσμα.

      Διαγραφή
  4. Μόνο ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑ Ο
    ούτε νπς Σκουτάρεως ούτε τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ