Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ήρθαν νέοι γιατροί στο Νοσοκομείο Νάουσας

Από το Γενικό Νοσοκομείο Νάουσας ανακοινώθηκαν οι προσλήψεις δύο νέων Ιατρών: «Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε 2 νέους ειδικούς ιατρούς σε μόνιμη θέση στο Νοσοκομείο Νάουσας.

1. Νικόλαος Χαραλαμπίδης, Επιμελητής Β’ Μ/ Γυναικολογίας (φωτογραφία κειμένου).

Μετά από αρκετό καιρό και εξυπηρετώντας το πάγιο αίτημα της τοπικής κοινότητας, ο διορισμένος από το Υπουργείο Υγείας γυναικολόγος μας με προϋπηρεσία στην περιοχή μας, θα αυξήσει την παροχή αναγκαίων υπηρεσιών στον πληθυσμό.

2. Ελένη Μπάμπαλου, Επιμελήτρια Β΄ Αιματολογίας (φωτογραφία κεντρική).

Μία γιατρός που δεν χρειάζεται συστάσεις ούτε προς τον εξαίρετο χαρακτήρα της ούτε προς το υψηλό επίπεδο κατάρτισης της και καθώς είναι η μοναδική αιματολόγος σε δημόσια δομή υγείας της Π.Ε. Ημαθίας. Από επικουρική θέση πλέον σε μόνιμη οργανική.

Ευχόμαστε και στους 2 ολόψυχα να έχουν καλή θητεία και μια υπηρεσία γεμάτη δημιουργικό έργο.

Με την υψηλότερη Ιατρική Δύναμη που είχε ποτέ το Νοσοκομείο Νάουσας, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και την 3η ΥΠΕ πάντα δίπλα σας και πάντα δίπλα στον πολίτη. Καλή αρχή!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ