Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έκοψαν την πίτα τους οι Παλαίμαχοι Ποντίων Βέροιας


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, έπειτα από κάλεσμα του πρόεδρου Δημήτρη Φουρκιώτη, η κοπή της πίτας των παλαιμάχων ΑΕΠ Βέροιας στο cafe bar «COIN» του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Έξαρχου.


Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βέροια Στέργιος Διαμάντης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Θεόφιλος Κορωνάς και ο εκπρόσωπος του βουλευτή Ημαθίας Τάσου Μπαρτζώκα, Κώστας Κωστούλης.


Την πίτα έκοψε ο παλιός πρόεδρος Βασίλης Φωτιάδης και το φλουρί έτυχε ο Σάββας Ξυλαπετσίδης, που συνοδευόταν από ένα ρολόι δώρο, προσφορά του Νικολάου Νούλα.







4 σχόλια:

  1. Pu ine o Akrivopoulos re Palemaxoi agnoite i tyxi tu ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φωτιάδης Προεδράρα!!! Μεγάλες στιγμές με αυτόν στο τιμόνι της ομάδας!!Σε ευχαριστούμε για όλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Νουλας Ποντιοι ηταν ανεκαθεν πως το ΄παιζει μεγαλοπαραγοντας στη Βεροια δεν εχω καταλαβει ακομη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Α.Ε.Ποντίων Βέροιας υπήρξε το πιο πετυχημένο αθλητικό κίνημα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αποτελεί ιδανικό παράδειγμα για τον τρόπο με τον οποίο καθίσταται εφικτή η δημιουργία ανταγωνιστικής ομάδας υψηλού επιπέδου, συνδυάζοντας ταλέντο, δεξιότητες και όραμα, σε όλα τα επίπεδα και πλήρως ισορροπημένα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν για τις ωραίες ποδοσφαιρικές στιγμές που ζήσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ