Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παρουσία της Κατερίνας Νοτοπούλου έκοψε την πίτα του ο ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας

Δείτε το φωτορεπορτάζ
Με πολύ κέφι, χορό, το χορευτικό και την ορχήστρα... του ΣΥΡΙΖΑ, έκοψε, το βράδυ του Σαββάτου 18 Φεβρουαρίου, την πίτα του για το 2023 ο ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. Ημαθίας στο κέντρο διασκέδασης «Ακρόπολη» στη Βέροια.


Καλεσμένη στην εκδήλωση ήταν η Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης και Τομεάρχης Τουρισού, Κατερίνα Νοτοπούλου, ενώ το παρών έδωσαν και οι βουλευτές που θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. Ημαθίας στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, τους οποίους... αποκάλυψε πρώτη φορά επίσημα ο γραμματέας της Ν.Ε. Κώστας Καλδάρας. 

Πρόκειται για τους: Άγγελο Τόλκα, Αντώνη Μαρκούλη, Φρόσω Καρασαρλίδου, Πέτρο Τσαπαρόπουλο, Βαρβάρα Σαράντη και Φανή Γιωτάκη.


Την εκδήλωση άνοιξε η Πολυτίμη Σαζακλίδου, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο γραμματέας Κώστας Καλδάρας, ο βουλευτής Ημαθίας Άγγελος Τόλκας και η βουλευτής Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου, η οποία στη συνέχεια πέρασε από όλα τα τραπέζια, συνομίλησε και φωτογραφήθηκε με τους παρεβρισκομένους.


Την πίτα έκοψε ο Κώστας Καλδάρας, ο οποίος στη συνέχεια έπιασε την κιθάρα και τραγούδησε το τραγούδι του πατέρα του Απόστολου Καλδάρα «Συ μου χάραξες πορεία». Μάλιστα, στα πλήκτρα τον συνόδευε ο βουλευτής Άγγελος Τόλκας, με τον συνθέτη - στιχουργό και γραμματέα της Ν.Ε. να σχολιάζει «η ορχήστρα του ΣΥΡΙΖΑ». Τη σκυτάλη στην πίστα πήρε ο κόσμος, με τους συντρόφους - «το χορευτικό του ΣΥΡΙΖΑ» όπως τους χαρακτήρισε ο Κώστας Καλδάρας, να χορεύουν ζεϊμπεκιές και χασαποσέρβικα.

Δείτε φωτογραφίες:






































































35 σχόλια:

  1. Εάν δεν βάζατε τίτλο ότι πρόκειται για κοπή πίτας νόμιζα ότι είναι μνημόσυνο μετά μουσικής με τις φάτσες που βλέπεις. Αυτοί θα νικήσουν τον Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία; Οι βολεμένοι της Βέροιας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η χωρα της κακιας πως να παει ενα βημα μπροστα...οι βολεμενοι...οι ανθρωποι που εφαγαν τον Λαμπρακη ζουν και βασιλευουν και ειναι αναμεσα στην κοινωνια της χωρας.....για αυτο μιλω για κακια και οχι για προσπαθεια με επιχειρηματα απαντησεων.

      Διαγραφή
  2. Ο Αλέξης τσιπρας, έχει δυναμική, στην Νότια Μακεδονία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε ρε πάπια (παπάκι μάλλον) νεοΠασόκοδημοκράτη που πήρατε πίσω την 'προδοτική' συμφωνία. Που σου φταίει ο σύριζας για τα μαύρα σου τα χάλια.

      Διαγραφή
  3. Εμείς δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα για τον ΣΥΡΙΖΑ, Τα είπαν όλα δύο μεγάλες προσωπικότητες της αριστεράς, ο Μίκης Θεοδωράκης και ο Μανώλης Γλέζος. Τα ξαχάσατε σύντροφοι; Εμείς όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το τι είπαν παλιά Βορίδης και Άδωνης για ΝΔ και Κούλη τα ξέχασες?

      Διαγραφή
    2. Αυτο θελει και η κομματικη πολιτικη να σφαζεσαι εσυ με τους ομοιους σου και αυτοι να τρωνε με μεγαλες κουταλες...δες τον ισχνο Αδωνη τετραπαχος εγινε , εσυ περιμενε το PASS το επομενο ανοητε

      Διαγραφή
  4. Πολύ κόσμο είχε , αφού δεν ήλθαν στο κόψιμο της πίτας οι γυναίκες μερικών , μάλλον τους έχουν γραμμένους και του χρόνου πάλι αντιπολίτευση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτή με τα κόκκινα που τραγουδάει αποψε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που να δεις την τζουτζουκα του μπουμπουκου με κόκκινα.

      Διαγραφή
    2. εκει που τραγουδαει η Πιπιλη και η Διαμαντοπουλου

      Διαγραφή
  6. Ο Αριστερισμός του Λένιν και η Φάρμα των ζώων του Όργουελ ποιος θεούλης - πατερούλης - ινστρούχτορας τα έφερε εκεί ; Πάλι στη γωνία της ιστορίας σας βλέπω συντρόφια .... Ναι δική σας ήτανε πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν έτι μίαν μάχην Ρωμαίους νικήσωμεν, απολούμεθα παντελώς.

      Ανίκητος είναι δύνασαι, εάν εις μηδένα αγώνα καταβαίνης, όν ουκ έστιν επί σοι νικήσαι.
      – Μπορείς να είσαι ανίκητος αν δεν κατεβαίνεις σε κανένα αγώνα που δεν θα μπορούσες να νικήσεις.
      δεν το ειπε ο απ παυλος

      Διαγραφή
  7. Και όμως όλοι αυτοί κυκλοφορούν ανάμεσά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως και συ ανάμεσα τους.

      Διαγραφή
    2. για δεν βγαζετε τα "ντουφεκια" να τους ξεκανετε ετοιμοι εισθε με την καρεκλα κολλημενη στον πισινο....ΕΛΕΟΣ ΚΑΚΟΨΥΧΟΙ

      Διαγραφή
  8. Αφού διέπρεψε(!;!;) στα συνδικαλιστικά των καθηγητών τόσα χρόνια είπε να ελιχθεί ωσάν αιλουροειδές που ντύθηκε και σε εθνικό επίπεδο. Να κλαίς ή να γελάς; Πονάει όπως και να χει. Θα μου πεις οι Ναουσαίοι βγάζουν το άλλο απαύγασμα κομψότητας, γιατί όχι. Και δεν είναι πρόβλημα η απουσία αισθητικής εδώ που τα λέμε. Οι πολιτικές τους εμμονές και ο άκρατος λαϊκισμός τους πονάει. Κυρίως τους αριστερούς. Είτε αυτήν τη φορά αλλιώς είτε με φόρα είναι τα ίδια σκ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, κλάψε. Όμως ο ΄μεγάλος΄ ηγετίσκος σας δεν πήρε πίσω την προδοτική συμφωνία των σκοπιανών. Μήπως φταίς κι εσύ λιγάκι που σε έπιασε κορόιδο;

      Διαγραφή
    2. φτωχος στο μαυλο εισαι, φτωχος και στον βιοπορισμο θα εισαι ...ευεργετης σιγουρα θα γινεις στα μαυρα κορακια ζητιανευοντας ενα PASS ακομα.

      Διαγραφή
  9. Το βιβλίο "φάρμα των ζώων" καυτηριάζει τον κουμουνισμο.. Αριστερουληδες μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα ζωα εχουν ενα βοσκο τον Κουλη...χωνεψτε το και γρηγορα καταλαβετε το

      Διαγραφή
  10. Τελικά για μία διετία πήραν μισθό και η Φρόσω και ο Τόλκας για την ίδια θέση; Έχω έναν φίλο και το είχε απορία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μας απαντήσουν δημοσίως , η σιωπή δηλώνει ότι είναι υπέρ των χρημάτων και της καρέκλας !

      Διαγραφή
  11. Βλέπω μερικούς ξυρισμένος με γραβάτα. Κατάσκοποι της δεξιάς είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η γραβατα ειναι το καπιστρι που σας τραβανε, αν δεν το πηρατε χαμπαρι ακομα, ισως το παρετε στην λιμοκτονια και στο πασχαλιατικο PASS.

      Διαγραφή
  12. ΕΓΩ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΟΙ ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΝΑ ΣΥΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΔΏΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ... ΔΟΛΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ;;;;;;

      Διαγραφή
    2. Απορίας άξιο είναι το πόσο "καμένο" είναι το μυαλό σου...

      Διαγραφή
  13. Το φασιστικό μόρφωμα του ΣΥΡΙΖΑ ειναι ενα σούπερ μάρκετ που τα εχει ολα: ακροδεξιούς φασιστες-ΑΝΕΛ, ακροαριστερούς φασιστες-Ρουβικωνες και υμνητές του Κουφοντινα, πρωην πασοκικα παράσιτα, Μπιμπο-Grannies, ψυχασθενείς και πρωτόγονους τσοπάνηδες, κρατικοδίαιτους επαγγελματιες κουλτουριάρηδες, Σλαβοφασιστες ανθέλληνες και γενικά καθε καρικατουρα που εχει σηκώσει οποιαδήποτε ιδεοληπτικη σημαία. Με βάση αυτο το μωσαϊκό δουλεύουν και τους Ελληνες: βγαίνει ενας πρωτόγονος τσοπάνης που γρυλίζει και αλυχταει, μετα ερχεται ενας γλυκανάλατος δήθεν μορφωμένος να τον κριτικάρει απαλά.. Έτσι πορεύτηκαν μεχρι τωρα κοροϊδεύοντας τους Ελληνες. Καταλάβετε οτι ολοι τους ειναι ίδιοι: φθηνά ανθρωπάκια χωρις ένσημα που μοιράζονται την ίδια αγάπη για την καρέκλα και το ίδιο μίσος για τους πολιτες λογω των σταλινοφασιστικων τους ιδεοληψιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ (ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ) ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΤΙΜΙΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΔΕΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΙΚΑΝΟΙ!!!

      Διαγραφή
  14. Η βασική ευθύνη για την χρεοκοπία της χώρας ανήκει στα κόμματα που κυβέρνησαν μετά την μεταπολίτευση, το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. Όμως, η Αριστερά συνέβαλε καθοριστικά στην χρεοκοπία: διέλυσε την παραγωγική βάση με τις απεργίες, τις καταλήψεις, τον κομματικό συνδικαλισμό, κράτησε προς τα κάτω την εκπαίδευση με τις καταλήψεις, την βία, τον κομματισμό. Ρήμαξε στην κυριολεξία τα πανεπιστήμια, μετατρέποντάς τα σε αχούρια, σε άνδρο κομματανθρώπων της. Η Αριστερά πολέμησε λυσσαλέα τον εκσυγχρονισμό της χώρας, γιατί όπως είπε υπουργός της ‘δεν έχει τύχη στην κανονικότητα’. Πίεσε και διευκόλυνε επίσης τον λαϊκισμό των κομμάτων εξουσίας. Η Αριστερά είναι η μεγαλύτερη τροχοπέδη για την χώρα. Όλη η Αριστερά, από αυτήν του Καμμένου, την ολοκληρωτική σταλινική μέχρι την ανισόρροπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να γραψεις βιβλιο ...αδικευεσαι τετοιο μυαλο!!!!!

      Διαγραφή
  15. Τι γεύμα είχε ο δικός σας με τον γαπ , θα μας απαντήσει κανείς ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. βρε τσανακα και λαγε τι δουλεια έχετε βρεεεεε;;;ΜΟΝΟ ΑΕΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς τον άκαιρο κι ας άργησε! Η μόνη απασχόληση που αντιλαμβάνεται είναι η ΑΕΚ... Γρήγορα, στροφές γύρω από την μουριά στον Αγ. Αντώνιο!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ