Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με γλέντι και αποκαλύψεις ο ΣΥΡΙΖΑ έκοψε την πίτα του στην «Ακρόπολη» - Αυτοί θα είναι οι υπ. Βουλευτές Ημαθίας

Μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα και με αισιοδοξία πως το κόμμα θα καταφέρει να κερδίσει τις εθνικές εκλογές, η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Ημαθίας έκοψε την πίτα του στο οικογενειακό κέντρο «Ακρόπολη». 

Κεντρική καλεσμένη ήταν η Βουλευτής Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου. Η Τομεάρχης Τουρισμού έκλεψε τις εντυπώσεις με την γοητευτική εμφάνισή της (φορούσε ένα κόκκινο φόρεμα!) και συνομίλησε σχεδόν με όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. 

Η αποκάλυψη της βραδιάς ήρθε από τον Γραμματέα Κώστα Καλδάρα, ο οποίος ανακοίνωσε τους έξι υποψηφίους Βουλευτές που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο και θα κατέβουν στην μάχη της σταυροδοσίας. 

Πιο συγκεκριμένα, οι έξι εκλεκτοί της Κουμουνδούρου είναι οι: Άγγελος Τόλκας, Αντώνης Μαρκούλης, Φρόσω Καρασαρλίδου, Πέτρος Τσαπαρόπουλος, Βαρβάρα Σαράντη, Φανή Γιωτάκη.

Σε λίγο περισσότερες φωτογραφίες από την πολιτική εκδήλωση:

















6 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ