Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δυναμική αρχή για τον Μπάμπη Τσιφλίδη - Κατεβαίνει υπ. δημοτικός σύμβουλος

Ένα από τα πλέον δυνατά ονόματα που πλασιώνουν το ψηφοδέλτιο του υποψηφίου δημάρχου Βέροιας Μιχάλη Χαλκίδη είναι αυτό του Μπάμπη Τσιφλίδη. Ο Βεροιώτης επιχειρηματίας, μετά από ώριμη σκέψη, αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση και να ριχτεί στην μάχη του σταυρού. 

Αυτό που έχει προκαλέσει ιδιαίτερη εντύπωση είναι πως 8 μήνες πριν την προκήρυξη των δημοτικών εκλογών, ο Chief executive officer στην εταιρεία Security «Tsiflidis» έχει ξεκινήσει ήδη τον προεκλογικό του αγώνα και καθημερινά πληθαίνει τις επαφές του σ' ολόκληρο το δήμο. 

Είναι αποφασισμένος για την νίκη του συνδυασμού και ο ίδιος να εκλεγεί στις πρώτες θέσεις του ψηφοδελτίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis,gr, ο κ. Τσιφλίδης κινείται μεθοδικά, με στρατηγική και οργανώνει την προεκλογική του εκστρατεία. Το προσεχές διάστημα θα εντείνει τις επαφές του και θα πραγματοποιήσει επισκέψεις σ' όλα τα χωριά του Δήμου Βέροιας.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ