Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μπαρτζώκας: «To ηθικό σας πλεονέκτημα κ. Τσίπρα, το «έφαγε» η αμετάκλητη καταδίκη του Παππά - Θα τον κρατήσετε στα ψηφοδέλτια σας;»

Mε αφορμή την καταδίκη από το Ειδικό Δικαστήριο του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά, ο βουλευτής Ημαθίας Τάσος Μπαρτζώκας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ευτυχώς υπάρχουν δικασταί»! Η ομόφωνη απόφαση των 13 Αρεοπαγιτών Δικαστών, περί της καταδίκης του κ. Παππά από το Ειδικό Δικαστήριο, είναι μια νίκη της δημοκρατίας. 

Στις δημοκρατίες υπάρχουν θεσμοί και στις παραβάσεις του νόμου, αποδίδονται ποινές. Κανείς δεν εξαιρείται από το νόμο! Ο Νόμος και η τήρηση του είναι η μόνη αλήθεια και οι δηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, ότι πρόκειται για μια απόφαση «αντίθετη από την αλήθεια», αποκαλύπτει όλη την πολιτική του κοσμοθεωρία. Για τον ΣΥΡΙΖΑ τίποτα δεν είναι αληθές, παρά μόνο αν εξυπηρετεί τα συμφέροντα του.

Έστω και στο «και πέντε», ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να αναλάβει τις πολιτικές του ευθύνες με το να διαγράψει τον κ. Παππά από το κόμμα του και να αποσύρει την υποψηφιότητα του, από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. 

Κ. Τσίπρα, περιμένουμε να κάνετε το «Δικαιοσύνη Παντού» πράξη, ξεκινώντας από το πολιτικό σας σπίτι! Ειδάλλως, η πολιτική απαξία του κ. Παππά θα είναι πρωτίστως δική σας απαξία και του κόμματος σας»!

10 σχόλια:

  1. Μπορούν να τον βγάλουν? Τους "κρατάει" από αλλού αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1936 1943....
      Ceaușescu
      συνελήφθη φυλακίστηκε
      mh nomizetai οτι δεν μπορει να να παει και ο παππας για προτος αρχηγος κρατουσ στην χωρα μας
      αυτο που ειδα΄
      έδω ελλαδα
      ολα γινονται

      Διαγραφή
    2. Ένοχος ο Παππάς,δεν είναι δυνατόν ο ΣΥΡΙΖΑ να θέλει δικό του κανάλι,κανάλι θα έχουν μόνο οι μεγαλοκαρχαριες που στο κάτω κάτω αβανταρουν τον φιλελευθερισμό για να πίνουν το αίμα του λαουτζίκου! Γι'αυτό μονόδρομος ο Κούλης.

      Διαγραφή
  2. Ε οχι και να κουνανε το δακτυλο αυτοι που διελυσαν τις ζωες και το κομμα τους χρωσταει εκατο εκατονταδες εκατομμυρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν έμεινε τίποτα όρθιο τελικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο εισαγγελέας δηλαδή ο δημόσιος κατηγορος αυτός που ζητάει την αυστηρότερη ποινή στο δικαστήριο λεει ότι όλα είναι σωστά κ νόμιμα κ η διαδικασία του διαγωνισμού ήταν αψογη...απλά τον "αρρωστησαν" πριν 3 μέρες κ αντικατασταθηκε από άλλο ο οποίος κ αυτός έκρινε το πλημμελημα ηπιότερα από τους ανεπηρέαστους δικαστές που έβαλαν 2 χρόνια με αναστολή στον κακό υπουργό που τόλμησε να δώσει 250 εκ ελληνικό δημόσιο για να εκπέμπουν νόμιμα οι καναλαρχες...επιτέλους μην προκαλείτε τον κοσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΛΥΣΗ ΠΑΝΤΑ ΔΙΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ. Ο ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΚΡΙΤΗΣ ΟΛΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και αυτο επιβαλλεται να κανει ο λαος...Να δωσει ΛΥΣΗ για τον
      αυταρχισμο της Κυβερνησης

      Διαγραφή
  6. Σωστα. Ειναι δυνατον να πληρωνουν οι μεγαλοκαρχαριες.... ;;; Μονο ο λαος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε Βεροιώτη! Βγάλε τις δημοσιεύσεις μου, μπας και ξυπνήσει καμία καλοπροαίρετη ψυχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ