Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυγενάκης για Χιονοδρομικό Σελίου: «Αν αξιοποιηθεί, έχει τεράστιες προοπτικές»

Ο Λευτέρης Αυγενάκης μίλησε στη Βουλή για την αξιοποίηση του Χιονοδρομικύ Κέντρου Σελίου. Ο υφυπουργός Αθλητισμού ανέφερε πως αν αξιοποιηθεί και αναβαθμιστεί 
μπορεί να προσελκύσει μεγάλο όγκο τουρισμού, ενισχύοντας τόσο την τοπική, όσο και την εθνική οικονομία. Αναλυτικά η δήλωση του κ. Αυγενάκη:

«Δίνουμε τη δυνατότητα να ανατεθεί, με κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Αθλητισμού, στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε., η διεξαγωγή για λογαριασμό του Ελληνικού Δημοσίου, διαγωνισμού για την αξιοποίηση των εγκαταστάσεων που διαχειρίζονται τα νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου με την επωνυμία

α) ΕΘΝΙΚΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΣΙΛΙΤΣΑΣ και β) ΕΘΝΙΚΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΕΛΙΟΥ. Τα δύο αυτά χιονοδρομικά κέντρα έχουν τεράστιες προοπτικές. Αν αξιοποιηθούν και αναβαθμιστούν, μπορούν να προσελκύσουν μεγάλο όγκο τουρισμού, ενισχύοντας τόσο την τοπική, όσο και την εθνική οικονομία. Μπορούν να συμβάλλουν σημαντικά τόσο στην ανάπτυξη των χειμερινών αθλημάτων, αλλά και να ενισχυθεί με αυτόν τον τρόπο ο χιονοδρομικός τουρισμός.

Το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε., διαθέτει την τεχνογνωσία, τους πόρους και το ανθρώπινο δυναμικό, ώστε να προβεί στη διενέργεια των απαιτούμενων διαγωνισμών για την αναβάθμιση των κέντρων αυτών και την επίτευξη των στόχων, που ανέφερα».

10 σχόλια:

  1. Του είπαν ότι τα χιονοδρομικά θέλουν χιόνι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι, φυσικα, αλλα αν... χιονιζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυγενάκη δώσε στους Βλαχους του Σελίου χωράφια να βοσκήσουν τα πρόβατα και τα γίδια, γιατί το σκι είναι και τα χιονοδρομικά κέντρα είναι για άλλες περιοχές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ που έχεις πρόβλημα με τους Βλάχους του Σελίου,να πηγαίνεις στις Άλπεις για σκι δεν είναι για σένα το Βέρμιο

      Διαγραφή
    2. Αν δεν γουστάρεις τους βλάχους του σελιου να πας να κανεις σκι άλλου. Είσαι γεννημένος για μεγάλα πράγματα εσυ. Ελβετία και πάνω

      Διαγραφή
  4. Αν νυνενογιθείς με τς Βλάχοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τον επόμενο αιώνα θα ρθει ο κόσμος σίγουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάντε να καθαρίσετε το χωριό σας που είναι όλο σκουπίδια, που θέλετε και χιονοδρομικό κέντρο, που κόβατε τον πατσά με το ψαλίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ