Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αγία Μαρίνα Vs Τρίκαλα: Ντέρμπι γιγάντων και «φωτιά» στο πρωτάθλημα (110 φώτο)

Ματς από άλλη κατηγορία θύμιζε αυτό των δύο πρωτοπόρων Μεγαλέξανδρων, με ατελείωτη ένταση, αλλά χωρίς γκολ. Μόνο αυτό έλειψε από το μεγάλο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Ημαθίας μεταξύ της Αγίας Μαρίνας και των Τρικάλων. Δε χωράει καμία αμφιβολία ότι πρόκειται για το κορυφαίο ματς της χρονιάς στην Ημαθία, με τις κερκίδες του γηπέδου στον Διαβατό να είναι κατάμεστες.

Η “σώμα με σώμα” μάχη των δυο τους για την κορυφή της κατηγορίας και το “κυνήγι” της Γ’ Εθνικής θα συνεχιστεί μέχρι τέλους, αφού το 0-0 εξακολουθεί να κρατά την ομάδα της Αγίας Μαρίνας στον έναν πόντο από αυτή των Τρικάλων.

Δύο κόκκινες στην αναμέτρησης, με τον προπονητή των φιλοξενούμενων, Γιάννη Κερλίδη να αποβάλλεται στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο από τον αγωνιστικό χώρο αποχώρησε για τους γηπεδούχους ο Ράδης.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση των δύο ομάδων με κλικ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ