Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αδελφή Τσιάρτα: «Δεν θέλω να έχω καμία σχέση μαζί του - Ο µπαµπάς µου ήταν σπουδαίος δηµοσιογράφος στην Ημαθία»

«
Ο Βασίλης έχει να δει τη µητέρα του τρία χρόνια, οπότε τα υπόλοιπα περισσεύουν»

Για το θέμα που δημιουργήθηκε μετά την είδηση ότι ο Βασίλης Τσιάρτας πολιτεύεται με το κόμμα των Θάνου Τζήμερου και Φαήλου Κρανιδιώτη, «Εθνική Δημιουργία», μίλησε η αδερφή του, Ελευθερία Τσιάρτα, μετά την κοινή ανακοίνωση που εξέδωσε με τη μητέρα της και την απάντηση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή.

«Η ανακοίνωση βγήκε για να τιµήσουµε πιο πολύ τη µνήµη του πατέρα µας, γιατί ο Βασίλης έδωσε µια συνέντευξη και αναφέρθηκε στον αείµνηστο πατέρα µας, Αναστάσιο Τσιάρτα. Η δήλωση που κάναµε τα λέει όλα», είπε αρχικά στο Secret των Παραπολιτικών και συνέχισε:

«∆εν συµφωνούµε µε τις απόψεις του, τόσο εγώ όσο και η µητέρα µου, τόσο του ίδιου όσο και αυτού του κόµµατος, αλλά και γενικώς µε όλη αυτή τη συµπεριφορά που έχει ο Βασίλης. ∆εν τον αναγνωρίζουµε και εµείς. Ο µπαµπάς µου ήταν ένας σπουδαίος δηµοσιογράφος για πολλά χρόνια στην περιοχή της Αλεξάνδρειας Ηµαθίας και είχε την εφηµερίδα «Τα Νέα του Ρουµλουκιού», η οποία έβγαινε από το 1981 έως το 2007. 

Ηταν από τα πιο δυναµικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, παρότι δεν πολιτεύτηκε ποτέ. Ενδεικτικό είναι πως, όταν είχε έρθει ο Ανδρέας Παπανδρέου από την Αµερική, ο πατέρας µου τον είχε επισκεφθεί στο Καστρί. Ο µπαµπάς µου, αν ζούσε, δεν θα αναγνώριζε και δεν θα αποδεχόταν όλη αυτή την κατάσταση µε τον Βασίλη.

Εγώ µε τη µητέρα µου δεν θα ψηφίσουµε τον Βασίλη, γιατί πολύ απλά δεν συµφωνούµε µε τις απόψεις του. Ο µπαµπάς µου είχε µεγάλη επιρροή στην τοπική κοινωνία. Ηταν µια σηµαντική και σεβάσµια προσωπικότητα και ήταν πάντα µπροστά από την εποχή του. Ο µπαµπάς µου πέθανε στις 10 Φεβρουαρίου του 2012. Κλείσαµε 11 χρόνια από τον θάνατό του. Ισως µε όλο αυτό που συµβαίνει είναι σαν να θέλει να µας πει κάτι από εκεί που είναι. 

Η µητέρα µας είναι πολύ στεναχωρηµένη. Ο Βασίλης επεδίωξε να επικοινωνήσει µαζί µου, αλλά δεν θέλω να έχω καµία σχέση. Ευτυχώς που δεν ζει ο πατέρας µου. Κάτι θα ήξερε που «έφυγε». Εγώ και η µητέρα µου δεν συµφωνούµε µε τις οµοφοβικές και τις ρατσιστικές απόψεις. Από εκεί και πέρα, ο καθένας είναι ενήλικος και κάνει τις επιλογές του. Ο Βασίλης έχει να δει τη µητέρα του τρία χρόνια, οπότε τα υπόλοιπα περισσεύουν.

Επειδή το θέµα πήρε µεγάλη έκταση, θέλω να κάνω διευκρίνιση στα εξής: Η δήλωση βγήκε τη δεδοµένη στιγµή για τον λόγο ότι πολιτεύεται και άφησε σε δηλώσεις του υπονοούµενα ότι και ο πατέρας µου µπορεί να συµφωνούσε µε την πολιτική που ακολουθούσε ο εν λόγω κύριος. ∆εν του είπαµε τίποτα, ούτε ότι δεν είναι Ελληνας ούτε ότι η Ελλάδα δεν ανήκει στους άλλους Ελληνες. 

Επειδή ζούµε σε µια κλειστή κοινωνία της επαρχίας και εγώ και η µητέρα µου και µεγαλώνω ένα παιδί µε όλες τις αρχές και είµαι και επαγγελµατίας στον Νοµό Ηµαθίας, διαχωρίσαµε τη θέση µας µε τη διευκρινιστική δήλωση σε σάιτ της περιοχής. ∆εν υπολογίζαµε την έκταση που πήρε. Για τον λόγο ότι στο παρελθόν άτοµο της οικογένειάς µας είχε πολιτευτεί µε τον ΛΑΟΣ του κυρίου Καρατζαφέρη, η αντίδραση του πατέρα µας ήταν ακριβώς η ίδια. Είχε διαχωρίσει τη θέση του. Ο κόσµος θα κρίνει».

22 σχόλια:

  1. Συνήθως, δίπλα σε έναν πολιτικό κολλάνε, αδέλφια, ξαδέλφια, κουμπάροι, μπατζανάκια γιατί προβλέπεται μάσα -χάψα. Με τον Βασίλη το πιο πιθανό να μη συμβεί αυτό γι'αυτό κρατάνε αποστάσεις.
    Στην Ελλάδα τίποτα δεν γίνεται χωρίς αντάλλαγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ παράξενο πολύ, αφού ο βασίλης έχει δίκαιο, γιατί τα υπόλοιπα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αδελφή Τσιάρτα γιατί το συνεχίζεις; Αυτά είναι οικογενειακά σας, γιατί λοιπόν το συνεχίζεις; Ο καθένας πιστεύει ότι θέλει και πολιτεύεται με όποιο κόμμα νομίζει ότι ταυτίζεται ιδεολογικά και τον εκφράζει. Έτσι αντιλαμβάνεσαι τη Δημοκρατία εσύ; Δεν μας ενδιαφέρουν τα οικογενειακά σας, εσείς το ξεκινήσατε και το συνεχίζεται, σταματήστε το λοιπόν, δεν υπάρχει λόγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΠΑΡΑΤΡΑΒΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;; ΑΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελευθερία,μην γίνεσαι όργανο των επιτηδείων.Κακώς κάκιστα κάνατε τη δήλωση αποδοκιμασίας του Βασίλη και κακώς συνεχίζεις τις δηλώσεις.Εξ άλλου δεν θα πολιτευθεί στην Ημαθία.Μήπως κάποιοι σας πίεσαν για τη δήλωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τσάρτα δώσε πόνο σε όλους τους επικριτές σου βάρα το φάουλ όπως εσύ ξέρης !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ουδεις ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθεντος αχαριστου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Am den itan o bilis kiria mu tha mazewes kapna sto gida. Oso gia to dimosiografo sinxoremeno kirio tsuarta. Pasoktis kokalo. Katalwemi kanis poso kala askuse to liturguma. Me olo t sewasmo pros ton kirio pu den ine wn zoi. Pasok k pasis elados. Bili glenta tus k mi masas. Apo mena ezis idi 8 psifalakia sigura. Ke erxonte k ala

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν θα τον ψήφιζα αλλά τώρα που κάνουν έτσι " μάνα" και "αδερφή" θα βάλω και τον σκύλο μου να ψηφίσει. Σαν δεν ντρέπονται.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Τσάρτας είναι απλά ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!!!!

    Η μάνα του και η αδελφή του αξιοκατάκριτες από πολλές απόψεις. Δεν φτάνει που απαρνούνται την Ελλάδα, απαρνούνται και το πλέον κοντινό τους αίμα.

    ΑΞΙΟΣ αυτός που τον καιρό της σαπίλας τολμάει να σταθεί απέναντι στην αρρώστια.

    ΜΑΖΊ του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν η οικογενεια οπως λετε δεν πρεπει να λενε...εσεις τι ρολο εχετε και
    κατακρινετε; Μηπως, οχι μηπως. Προφανως εχετε αποψεις που δεν συναδουν με την κοινωνια. Οταν ο κυριος ηταν στην Ισπανια και αν ηταν αναγκαστικα για να ζησει και ζουσε ομοιες καταστασεις με αυτες που ζουν ανθρωποι ψαχνοντας καλυτερη επιβιωση, πως θα σκεφτοταν;;;, οπως σημερα;;; Ας σοβαρευτουμε.Εκει που ειναι αλλοι, μπορει να ειμαστε εμεις αυριο ψαχνοντας να ζησουμε την οικογενεια η το τομαρι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μάλλον σας έκοψε το επίδομα ό Βασίλης γι αυτό τέτοια συμπεριφορά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. όσο υπήρχε η κουτάλα και έτρωγαν ο Τσιάρτας ήταν καλός για την οικογένεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. μαθετε να διαχωριζετε καποια πραγματα κυρια ελευθερια γιατι τζαμπα υπαρχει 'ρηξη 'αναμεσα σε σας και τον αδερφο σας.ΤΑ ΕΝ ΟΙΚΩ ΜΗ ΕΝ ΔΗΜΩ.και τα πιστευω του καθενος ειναι θεμιτα εκτος αν δεν εχουν καποια λογικη και πανω απ'ολα δεν συναδουν με το κοινο καλο.μερικες φορες το μυαλο κολλαει και παιζει παιχνιδια στις σχεσεις των ανθρωπων κοντινων και μη.ουτως η αλλως καποια πραγματα αργα η γρηγορα φαινονται.αλλα ολα λυνονται με τον διαλογο.και πιστευω ο αδερφο σας ειναι ανθρωπος του διαλογου και σκεφτεται και μιλαει λογικα οποτε δεν βλεπω τον λογο να γινεται ολο αυτο.εκτος αν γινεται για δημοσιοτητα κτλ αλλα και παλι λαθος ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η υστερία και η διάθεση αυτοπροβολής που επιδεικνύουν, μάνα κι αδελφή, φανερώνει ότι έχουν λάθος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ρε παιδιά, τι μας νοιάζει εμάς τι έχετε μεταξύ σας σαν οικογένεια; γιατί τέτοια δημοσιοποίηση για τα εσώψυχά και τις διαφορές σας; γιατί στα μέσα κοιν. δικτύωσης; Έχει κι άλλα προβλήματα ο κόσμος για να τον νοιάζει ποιόν ψηφίζετε και ποιόν όχι. Χέστηκε κοινώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Από τα σχόλια μπορεί κανείς να παρατηρήσει ξεκάθαρα το μορφωτικό - ίσως και νοητικό - επίπεδο των ατόμων που ασπάζονται τις απόψεις του εν λόγω παλαίμαχου ποδοσφαιριστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ