Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τηλεοπτικό από την ΕΡΤ3 ο αγώνας της Βέροιας κόντρα στον Μακεδονικό

H Bέροια μπαίνει στο 2023 με μια εντός έδρας αναμέτρηση την Πέμπτη (5/1 15:15) απέναντι στον Μακεδονικό στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League 2. Η «Βασίλισσα του Βορρά» θέλει να ξεκινήσει τη νέα χρονιά με τον ίδιο τρόπο που ολοκλήρωσε το 2022, με τη μεγάλη νίκη απέναντι στον ΠΑΟ Β. Οι «Πράσινοι» από την άλλη μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα θέλουν την νίκη για να μπουν με το «δεξί» στο νέο χρόνο και να ανέβουν ψηλότερα στην βαθμολογία.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3 κι έτσι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το ματς και όσοι φίλαθλοι δεν καταφέρουν να βρεθούν στο γήπεδο. Η φιλοξενούμενη ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση για το ματς απέναντι στη Βέροια.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Μακεδονικός: Η ΠΑΕ Μακεδονικός ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ότι η αναμέτρηση΄της ομάδας μας για την 9η αγωνιστική της Betsson Super League 2, στην έδρα του ΝΠΣ Βέροια (Πέμπτη, 5/1, 15:15), θα προβληθεί τηλεοπτικά σε ζωντανή μετάδοση από την ΕΡΤ3.

Φυσικά, έχοντας νωπές ακόμη τις ευχάριστες μνήμες από τον εκτός έδρας αγώνα των «πρασίνων» στις Σέρρες με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό, όπου παρευρέθηκαν δεκάδες φίλαθλοι της ομάδας μας, στην ΠΑΕ Μακεδονικός δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τη σημασία της στήριξης σας από το γήπεδο, αναγνωρίζοντας βεβαίως πως οι συνθήκες (μεσημέρι εργάσιμης ημέρας) δεν είναι ευνοϊκές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ