Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Όλα όσα έγιναν στη χοροεσπερίδα της ΠΑΕ Βέροια – Ποιοι τιμήθηκαν (φωτορεπορτάζ + ονόματα)

Λαμπερή ήταν η χοροεσπερίδα που διοργανώθηκε από την ΠΑΕ Βέροια. Κέφι, χορός και πολλά δώρα επιφύλασσε το βράδυ του Σαββάτου (14/1) σε όσους παραβρέθηκαν στο “Αιγές” για την χοροεσπερίδα της “Βασίλισσας”. Το παρών έδωσαν εξέχουσες προσωπικότητες της κοινωνικοπολιτικής ζωής της Ημαθίας, καθώς και μέλη του αθλητικού κόσμου σε επαγγελματικό και ερασιτεχνικό επίπεδο.

Σε ρόλο παρουσιαστή ήταν ο επιχειρηματίας και ένθερμος υποστηρικτής της ομάδας, κ. Απόστολος Εμμανουηλίδης. Με δικό του μήνυμα ξεκίνησε και η εκδήλωση, ενώ ακολούθησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Στέργιος Διαμάντης.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε τραγούδι, βραβεύσεις και κλήρωση με πλούσια δώρα. Εκπλήξεις περίμεναν και τους τυχερούς του φλουριού, με δώρο ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη.

Στα τιμώμενα πρόσωπα ήταν κατά σειρά οι:

10 σχόλια:

  1. Καλές οι γιορτές αλλά η ομάδα φέτος με τα χίλια ζόρια ΚΑΙ ΑΝ θα σωθεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΄Για αυτό ας την δώσουν στους Ισπανούς, μην την κρατάν σε ομηρεία....

      Διαγραφή
  2. Ποιους τιμήσατε ρε Διαμαντη όλους τους φρέσκους που δεν ήξεραν που είναι το γήπεδο που είναι ο ΚΟΥΤΣΙΩΝΗΣ που είναι ο ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ που είναι ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ο ΣΚΟΥΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ο ΓΚΑΒΑΙΣΕΣ ο ΝΕΣΤΟΡΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΚΑ ΝΔΥΛΑΣ κτλ πρέπει να ντρέπεστε όλοι οι παρέα που ξεφτιλίσατε την ομάδα ο κόσμος της Βέροιας σας ξέρει παράγοντες του κ υ ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολλες φιρμες ειχε βλεπω.Πολλους που βαζουν λεφτα τους ξεχασαν να τους στειλουν προσκληση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στην κερκιδα τοσο κοσμο δεν εχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΟΙ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΧΑΛΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ααα καλά πόνεσαν τα ματια μας ..όλοι τους είναι ένας και ένας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ωραία ήταν η χοροεσπερίδα της ΠΑΕ Βέροια , χωρίς τους παίκτες , παραμονή παιχνιδιού με τη ΑΕΛ (έχασε με 1-0), μάλλον τελευταία , γιατί του χρόνου στην Γ΄ Εθνική .....και του χρόνου άρχοντες .....βάλτε και κανένα φράγκο στα ταμεία , μόνο εξουσία !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ