Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χατζηνάκος για όλους και για όλα: Τι λέει για Ραπτόπουλο, Ασλαμά και «Μαρμίτα Χούλιγκανς» - Ποιος είναι τελικά ο Skaltsone Spencer;

Ο ισχυρός άνδρας της «Μαρμίτας», που έχει γράψει πολλά… «χιλιόμετρα» στον αέρα του ίντερνετ, μίλησε για όλους και για όλα και ανέφερε όλα όσα συμβαίνουν μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Γεννημένος στο Νησί Ημαθίας και μεγαλωμένος στην πόλη της Αλεξάνδρειας, κατάφερε με αργά και σταθερά βήματα να φτάσει στην κορυφή του διαδικτύου της Θεσσαλονίκης και να θεωρείται από τους κορυφαίους YouTuber, όχι μόνο στην Μακεδονία, αλλά και σ’ όλη την Ελλάδα. Οι εκπομπές του καταγράφουν χιλιάδες κλικ και δέχεται εκατοντάδες μηνύματα και σχόλια από τους φιλάθλους όλων των ομάδων.

Τι απάντησε για τον Κωστή Ραπτόπουλο και τον Μάριο Ασλαμά; 

Πώς ξεκίνησε και πόσο δύσκολη ήταν η πορεία όλα αυτά τα χρόνια; 

Τι λέει για την σελίδα «Μαρμίτα Χούλιγκας» στο facebook και ποιος είναι τελικά αυτός ο μυστηριώδης και περιβόητος «Skaltsone Spencer» που έχει τρελάνει την Θεσσαλονίκη. 

Ποια είναι η γνώμη του για τους Προέδρους των μεγάλων ομάδων; 

Όλα αυτά και άλλα πολλά στην συνέντευξη που έδωσε στο sportsfan.gr (δείτε εδώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ