Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η βασιλόπιτα της «Tsichlakidis Group»


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της για το 2023 έκοψε το Σάββατο 28 Ιανουαρίου η εταιρεία «Tsichlakidis Group». Η κοπή έγινε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Νάουσα, με σύσσωμη την οικογένεια της «Tsichlakidis Group» να ανταλλάσσει ευχές για την νέα χρονιά. Παράλληλα η διοίκηση ευχαρίστησε θερμά το προσωπικό της εταιρείας, θέτοντας επιπλέον τους στόχους της νέας χρονιάς.




Η εταιρεία «Tsichlakidis Group» δραστηριοποιείται σε έναν κλάδο που η προσοχή στη λεπτομέρεια η συνέπεια και η καλή οργάνωση αποτελούν απαράβατους κανόνες, προκειμένου να παρέχονται ποιοτικές και αξιόπιστες υπηρεσίες στους πελάτες.

Το κέντρο Logistics στη Νάουσα είναι η καρδιά της λειτουργίας της. Είναι ο κόμβος μέσω του οποίου διακινούνται δεκάδες κωδικοί προϊόντων και χιλιάδες αποστολές κάθε χρόνο. «Το περιθώριο λαθών στη δουλειά μας είναι ελάχιστο, αν όχι ανύπαρκτο γιατί με κάθε δικό μας λάθος συνεπάγεται διαταραχή στην ομαλή λειτουργία της δραστηριότητας του πελάτη μας».


Στις εγκαταστάσεις της στην Νάουσα, η Τσιχλακίδης Group προσφέρει πλήρεις υπηρεσίες φύλαξης και διανομής. Σε συνεργασία με το παράρτημά της στην καρδιά της Αθήνας και τους ανταποκριτές της σε όλη την Ελλάδα, τα φορτία της διακινούνται προς και από την αποθήκη της με την ασφάλεια και την αξιοπιστία που εγγυάται το όνομα Τσιχλακίδης Group.

Υπηρεσίες Logistics

Με υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία που μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε λύσεις εξειδικευμένης αποθήκευσης για ευαίσθητα, ειδικά και ευπαθή φορτία και προσήλωση στην εξυπηρέτηση του πελάτη, οι υπηρεσίες μας είναι:

• Παραλαβή εμπορευμάτων
• Αποθήκευση εμπορευμάτων
• Διαχείριση των παραγγελιών
• Ψύξη - συντήρηση - κατάψυξη εμπορευμάτων
• Τυποποίηση - Συσκευασία εμπορευμάτων
• Διανομή - Επιστροφές εμπορευμάτων
• Ανασυσκευασία

«Tsichlakidis Group»
2° χλμ Αγγελοχωρίου - Νάουσας
Τηλ. επικοινωνίας: 2332048200 / 6947612222

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ