Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τσαβδαρίδης: «Θα προχωρήσει γρήγορα η αποζημίωση των μηλοπαραγωγών της Ημαθίας»

Επαφές του Βουλευτή Ημαθίας με τον Γιώργο Γεωργαντά
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Βουλευτή Ημαθίας Λάζαρου Τσαβδαρίδη, μετά από επικοινωνία που είχε με τον αρμόδιο Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεώργιο Γεωργαντά, άμεσα θα επιλυθεί το ζήτημα της αποζημίωσης των μηλοπαραγωγών της Ημαθίας. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λάζαρου Τσαβδαρίδη: 

«Θα προχωρήσει γρήγορα η αποζημίωση των μηλοπαραγωγών της Ημαθίας για τη μείωση του εισοδήματός τους, λόγω των συνθηκών της αγοράς. Αυτό με ενημέρωσε ο αρμόδιος Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεώργιος Γεωργαντάς, σε επαφή που είχα μαζί του για το συγκεκριμένο ζήτημα τόσο τη χθεσινή ημέρα όσο και σήμερα, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας τεκμηρίωσης από τη ΔΑΟΚ σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Κώστα Καλαϊτζίδη, με τον οποίο επίσης είχα συζήτηση χθες επί του συγκεκριμένου ζητήματος.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Γεωργαντάς, μετά την απαραίτητη επεξεργασία των στοιχείων, το Υπουργείο θα προχωρήσει στην καταβολή των ενισχύσεων, που δεν θα περιλαμβάνουν μόνο τα μήλα αλλά θα συμπεριλάβουν σε δεύτερη φάση και τα αχλάδια.

Η Κυβέρνηση της ΝΔ αποδεικνύει για ακόμη μία φορά ότι στέκεται δίπλα στον κόσμο της πρωτογενούς παραγωγής, ιδιαίτερα στους δύσκολους αυτούς καιρούς!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ