Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

To who is who του νέου προπονητή της Βέροιας

Eδώ και λίγες ημέρες έχει γίνει γνωστό, πως μετά από τους Ανυφαντάκη και Βελιτζέλο, αυτός είναι ο νέος coach της ”Βασίλισσας”.
O Σπύρος Μπαξεβάνος, είναι ο νέος προπονητής της Βέροιας, καθώς από τις 13 Νοεμβρίου ήταν ελεύθερος, μετά τη θητεία του στον πάγκο της ομάδας των Χανίων. Η ομάδα ήρθε σε συμφωνία μαζί του λίγο μετά τις γιορτές και από τις 6 του Γενάρη, έχει αναλάβει να οδηγήσει τη ”Βασίλισσα του Βορρά” σε υψηλότερες θέσεις.

Ας δούμε όμως ποιος είναι ο νέος προπονητής της Βέροιας, ή αλλιώς το ”who is who”…

Έχει γεννηθεί στις 17 Ιανουαρίου του 1971 (θα κλείσει τα 52 σε λίγες ημέρες) στη γειτονική πόλη των Γιαννιτσών. Ως ποδοσφαιριστής (κεντρικός μέσος)αγωνίστηκε σε: Ποσειδώνα Μηχανιώνας, ΑΕ Νεάπολης, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Λύκους, Ποσειδώνα Νέων Πόρων, Ολυμπιακό Βόλου, Θερμαϊκό και Μακεδονικό.

Ως προπονητής, ο Μπαξεβάνος είναι κάτοχος του διπλώματος Uefa Pro, ενώ ένας συνήθης σχηματισμός που χρησιμοποιεί είναι το 4-2-3-1. Έχει αρκετή εμπειρία, με την αρχή να είχε γίνει με την ανάληψη του πάγκου για λίγες ημέρες ως υπηρεσιακός στον Μακεδονικό, ενώ ακολούθησε στην ομάδα και ”κανονική” θητεία την επόμενη χρονιά. Θερμαϊκός, Ζάκυνθος, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Απόλλων Καλαμαριάς, Αναγέννηση Επανομής, Κισσαμικός (επί 4ετίας), Παναιγιάλειος, Ηρακλής, Αγία Νάπα στην Κύπρο, Παναχαϊκή και τέλος Χανιά, είναι οι υπόλοιπες ομάδες στις οποίες έχει εργαστεί.

3 σχόλια:

  1. ...ke o k.Baxevanos da mas apoxeretisi se 6 me 8 Weeks.
    ..salu de Platan !!! ti na ta kano ta Diplomata UEFA PRO ...
    Valte to Xeri vatia stis tsepes ke ferte Pektes..
    Ke an den exete vava (opos vlepo) stis tsepes na fygete...
    Kante meros gia allon pu teli na vali Vava..
    Dulepste me anthropus dikous mas !!! Apo ton topo mas .-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Sostos o filos
    Etsi. Mas feran to kolitari tu megalu prowdrou na mas sosi. Tha trelathume telios. I veria exi erketous pu katexoun to topi. Ala malon den aresi sto megalo proedro mas. Dialimeno vasilio.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς 12 Ιανουαρίου 2023 στις 8:54 π.μ. & 12 Ιανουαρίου 2023 στις 9:47 μ.μ. , γιατί δεν γράφετε στα ελληνικά , έλεος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ