Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (9/1 - 15/1)


Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Την Δευτέρα στις 9 Ιανουαρίου 2023, ο Ερμής φαινομενικά ανάδρομος από το ζώδιο του Αιγόκερω, σχηματίζει την θετική όψη τριγώνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου και οι εκπλήξεις δίνουν την σπιρτάδα του ενθουσιασμού! Με τον Ερμή ανάδρομο από τον Αιγόκερω αναθεωρούμε τους όρους και τους κανόνες μας. Σκεφτόμαστε το παρελθόν, συγκροτούμε τι θέλουμε να κάνουμε στην πορεία, βάζοντας ως γνώμονα τα λάθη του χτες τα οποία τώρα μπορούμε πιο εύκολα να τα αναγνωρίσουμε. Σίγουρα αυτό το διάστημα δεν έχουμε τόσο πολύ την επιθυμία για επικοινωνία, βάζουμε ένα προστατευτικό τοίχο, προκειμένου να ανασυγκροτηθούμε πνευματικά! Το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού όμως έρχεται για να δώσει ξαφνικές λύσεις, ξαφνικές ευκαιρίες, ιδέες που θα μας βοηθήσουν να δούμε τις καταστάσεις αλλιώς, ξαφνικά μηνύματα από άτομα του παρελθόντος που θα προσφέρουν χαρά. Δεν θα λείψουν και οι τυχαίες συμπτωματικές συναντήσεις, που θα δώσουν έκπληξη! Τα ζώδια που θα έχουν εύνοια και όμορφες εκπλήξεις στις επικοινωνίες τους είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 15η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.


♈ Κριός

Γενικά

Φίλε μου Κριέ, αυτή την εβδομάδα ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω συνεχίζει να φέρνει νευρικότητα, καθυστερήσεις και αντιξοότητες στον επαγγελματικό τομέα. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε βοηθά να ξεφεύγεις συχνά από τις σκοτούρες, με τη βοήθεια κάποιων φίλων. Ο κυβερνήτης σου Άρης στους Διδύμους, ετοιμάζεται να γυρίσει ορθόδρομος. Μια σειρά από γεγονότα δείχνουν ότι δυσκολίες και εμπόδια αρχίζουν να υποχωρούν. Και βέβαια, πάνω από όλα ο Δίας που άρχισε τον δεύτερο γύρο διέλευσης από το ζώδιό σου , δηλώνει σιωπηλά ότι θα έχεις σύμμαχο την τύχη για μεγάλο διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εκπληρώνονται κάποιες βαθύτερες προσδοκίες σου στα αισθηματικά και αναθεωρείς πολλά από όσα είχες σκεφτεί και είχες σχεδιάσει! Η τύχη είναι γενναιόδωρη για ερωτικές σου υποθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δείξε προσήλωση και οργάνωση στα επαγγελματικά, γιατί μία απροσεξία θα σε πάει πίσω! Στα οικονομικά λαμβάνεις χρήματα τα οποία φεύγουν πολύ γρήγορα από τα χέρια σου!

♉ Ταύρος

Γενικά

Φίλε μου Ταύρε, η δεύτερη εβδομάδα του Ιανουαρίου είναι αρκετά αγχωτική και καταναλωτική σε ενέργεια και χρήματα. Οτιδήποτε περίμενες θα καθυστερήσει για μια ακόμη φορά, καθώς Ερμής και Άρης έχουν συγχρονίσει την ανάδρομη πορεία τους. Η Αφροδίτη ως κυβερνήτης σου, στο ζώδιο του Υδροχόου, υπόσχεται καλά πράγματα τόσο στην εργασία όσο και στην κοινωνική ζωή. Από το ξεκίνημά του, το 2023, προαναγγέλλει αλλαγές που θα έρθουν. Και θα έρθουν αναμφίβολα καθώς 3 πλανήτες αλλάζουν ζωδιακή θέση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αλλάζεις σκέψη και τακτική, συνειδητοποιείς ποιοι είναι οι στόχοι σου και κοιτάζεις να απελευθερωθείς από καταστάσεις ή και ανθρώπους με τους οποίους δεν μπορείς να κάνεις «χωριό» και καταβάθος το ξέρεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου προκύπτουν κάποιες προσωρινές αναστατώσεις που πηγαίνουν πίσω τα σχέδιά σου! Ωστόσο να θυμάσαι πως έχεις και προστασία! Στα οικονομικά σου για την ώρα είσαι προβληματισμένος και οι συνθήκες δεν σε ευνοούν!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, οι άνθρωποι και το πεπρωμένο συνεχίζουν να δοκιμάζουν την αντοχή των νεύρων σου. Κι αυτό εξ αιτίας των ανάδρομων Ερμή και Άρη σε συνδυασμό. Ο δεύτερος, που είναι πολύ καιρό εγκαταστημένος στο ζώδιό σου, θα επιστρέψει γρήγορα σε ορθή πορεία. Απόφυγε να δείξεις τα σημάδια της κούρασης, ή και του συχνού εκνευρισμού. Υποστήριξε τις θέσεις που έχεις , μη χαλαρώνεις στις προσπάθειες που καταβάλεις και τις μέρες αυτές, φρόντισε καλύτερα τη διαχείριση των χρημάτων από τη μια και τις δημόσιες εμφανίσεις σου από την άλλη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αρκετές εναλλαγές έχεις στα αισθηματικά σου αυτό τον καιρό! Αν είσαι ελεύθερος μπορεί να ενθουσιάζεσαι με νέες γνωριμίες, αλλά γρήγορα να σου φεύγει το ενδιαφέρον! Αν είσαι σε σχέση, οι όμορφες στιγμές θα χαλούν από ξαφνικές λεκτικές κόντρες και παρεξηγήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι αλλαγές που γίνονται τώρα στα επαγγελματικά σου σε εκνευρίζουν και σε κουράζουν, δείξε ευελιξία και υπομονή! Στα οικονομικά σου καταφέρνεις σταδιακά να βρίσκεις τις ισορροπίες σου!


♋ Καρκίνος


Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, αυτή την εβδομάδα ο Ήλιος και ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω, δίνουν έμφαση στα καλά και στα δύσκολα των σχέσεων σου , τόσο των προσωπικών, όσο και των κοινωνικών. Η ερωτική σου ζωή περνάει σε μια περίεργη, απροσδιόριστη φάση και η οικογενειακή φαίνεται να γίνεται ηχηρή, ξανά και να σε πιέζει παράλληλα. Όλα συνηγορούν σε κούραση, κατανάλωση ενέργειας και γενικότερη, συχνή αναστάτωση, μέσα από περιστάσεις και συμπεριφορές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το ερωτικό πάθος φουντώνει αυτή την εβδομάδα με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη, μόνο που η σχέση που παίζεται τώρα στην ζωή σου δεν σου προσφέρει εγγυήσεις, σιγουριά και σταθερότητα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου, θα χρειαστεί για λίγο ακόμα να κάνεις υπομονή και να θυμάσαι ότι μπαίνεις σε μία πολύ καλή πορεία!

♌ Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, κάνε λίγη ακόμα υπομονή και μη βιάζεσαι να κρίνεις από τώρα το χαρακτήρα της καινούριας χρονιάς. Η χρονιά αυτή μπορεί να ξεκίνησε με γέμισμα φεγγαριού που είναι καλός οιωνός, αλλά το πρώτο δεκαπενθήμερό της έχει συγχρονισμό Ερμή και Άρη σε ανάδρομη πορεία. Ακόμα λίγη υπομονή λοιπόν, για τη δοκιμασία που θα εισπράξεις στις δραστηριότητές σου και για κάποια ραντεβού και σχέδια που θα αναβληθούν. Μεσολαβεί η Αφροδίτη για να σε βοηθήσει αισθητά, έστω και αν οι χρήσιμοι και ειλικρινείς άνθρωποι γύρω σου είναι πολύ λίγοι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις περάσει πολλά στον τομέα των σχέσεων και έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη σου, όμως αυτή την εβδομάδα το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Υδροχόο με τον Άρη από τους Διδύμους σε βοηθά να ξεδιπλωθείς, να αφεθείς και να δώσεις περισσότερο χώρο για μία νέα ερωτική εξέλιξη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κουράζεσαι χωρίς να λαμβάνεις τα προσδοκώμενα, αυτό ακριβώς σε ανησυχεί ετούτο τον καιρό στα επαγγελματικά σου, όμως θυμήσου πως αυτή η κατάσταση είναι προσωρινή! Στα οικονομικά σου αναμένεται να βρεθείς πιεσμένος από έξοδα που έκανες τις γιορτές που πέρασαν.

♍ Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, ένας δικός σας άνθρωπος θα σας απασχολήσει με μια παράλογη πράξη, ή επιμονή του για κάτι το οποίο εσύ δεν είσαι και τόσο σύμφωνος. Στον επαγγελματικό τομέα συνεχίζεται η καθυστέρηση πραγμάτων για τα οποία επείγεσαι . Παράλληλα υπάρχει ένα εμπόδιο για την πραγματοποίηση ενός ταξιδιού και μια καθυστέρηση για τη λήψη μιας απόφασης. Μη βιαστείς να αντιδράσεις και ενίσχυσε ακόμα μια φορά την επιμονή, ή την όποια διπλωματία που διαθέτεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις βάλει σε πάγο τα αισθηματικά σου κυρίως γιατί δεν θέλεις να αναβιώσεις τις ίδιες καταστάσεις ή έχεις την επιθυμία μίας ανανέωσης ολοκληρωτικής. Η εβδομάδα δεν έχει τις σπουδαίες αισθηματικές εξελίξεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είσαι σε εγρήγορση, προσπαθείς για το καλύτερο όμως ακόμα δεν βλέπεις αποτελέσματα στις προσπάθειές σου! Στα οικονομικά τα έξοδα σε ζορίζουν!

♎ Ζυγός

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, το στενό περιβάλλον, ή οι άνθρωποι της οικογένειάς σου φαίνεται να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινότητά σου. Σου δίνετε όμως και η ευκαιρία να ξεφύγεις από τα γρανάζια της δουλειάς, κάνοντας ένα μικρό ταξίδι, ή ενισχύοντας την ψυχαγωγία σου. Τα αισθηματικά επίσης μπαίνουν σε νέα φάση εξελίξεων. Σε πρακτικά ζητήματα δείξε προσοχή και σε οικονομικά προνοητικότητα. Άφησε επίσης το χρόνο να αποκαλύψει αλήθειες που δεν είναι εύκολο να βγουν στην επιφάνεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη ενεργοποιεί για τα καλά τα ερωτικά σου και δημιουργεί μία άκρως αισθησιακή ατμόσφαιρα σε αυτές τις μέρες τις χειμερινές. Ο έρωτας αποκτά αξία, νόημα και γεμίζει την καρδιά σου με τα πιο όμορφα συναισθήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι ανασφάλειες για τα επαγγελματικά σου δεν λείπουν, γιατί οι ειδήσεις που περιμένεις καθυστερούν . Προσοχή και σε δικές σου καθυστερήσεις και παρανοήσεις. Στα οικονομικά αναμένονται έκτακτα έξοδα που θα σε αγχώσουν!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, προσπάθησε ιδιαίτερα να αποφύγεις παρεξηγήσεις και εμπλοκή σε καταστάσεις που θα σε εκθέσουν. Στα ερωτικά παρέμεινε διακριτικός και όχι επιδεικτικός, συνεργάσιμος και όχι απαιτητικός. Στα επαγγελματικά, μικρές ταλαιπωρίες κρίνονται αναπόφευκτες. Κάποιος ίσως υποτιμήσει τη νοημοσύνη σου! Κάνε λίγη ακόμα υπομονή και Ακολούθησε την τακτική του κατευνασμού και όχι της λεκτικής επιθετικότητας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό δεν αφήνει πολλά περιθώρια για ζεστές, τρυφερές και ρομαντικές στιγμές, απεναντίας υπάρχει η διάθεση για ελευθερία! Προσοχή στους ξαφνικούς καβγάδες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είσαι σε αναμμένα κάρβουνα και περιμένεις κάποιες απαντήσεις που καθυστερούν ενώ τα οικονομικά αποτελούν εστία άγχους, όμως τα καταφέρνεις!

♐ Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, συναισθηματικά και οικονομικά υπάρχει ένα πρόσκαιρο κύμα κακοκαιρίας, λόγω του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω. Κοινωνικά όμως και αισθηματικά υπάρχει άνεμος ανανέωσης και αισθητή αύξηση επιτυχίας. Η πορεία του Δία στον Κριό είναι υπόσχεση ενός νέου κύκλου θετικών περιστατικών στον τομέα των δραστηριοτήτων σου, αν έχουν δημιουργικό χαρακτήρα και στην ερωτική σου ζωή, αν διεκδικείς κάτι το τελευταίο διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η χρονιά έχει κάνει το ποδαρικό με εύνοια στα ερωτικά, σε αυτό σιγοντάρει τόσο ο Δίας στον Κριό, όσο και το τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη που προσφέρει όμορφες εκπλήξεις που ανανεώνουν για τα καλά την αισθηματική σου κατάσταση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προσπάθησε να αποφύγεις τις επαγγελματικές κόντρες και τις αντιπαραθέσεις. Κάποιοι θέλουν να σου χαλάσουν το πρόγραμμα ή και να σε ρίξουν, διαφύλαξε τα οικονομικά σου συμφέροντα και παρέμεινε δημιουργικός!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, το ζώδιο σου είναι ο πρωταγωνιστής της εβδομάδας, αφού η χρονιά έχει ξεκινήσει με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιο σου , που εκτός από πρόσκαιρες καθυστερήσεις, σου δίνει την ευκαιρία για δεύτερη σκέψη, προκειμένου κάποια πράγματα να περάσουν σε μια φάση διόρθωσης και βελτίωσης. Πρακτικές υποθέσεις και προσωπικά ζητήματα θα σε απασχολήσουν έντονα και λίγο πιεστικά. Μια μικρή βελτίωση θα έρθει αιφνίδια στα οικονομικά, σαν έκπληξη, ή σαν δώρο! Η κοινωνική ζωή παρουσιάζει μεγαλύτερη κινητικότητα και η οικογενειακή, περισσότερη συνεννόηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Συναισθηματικά νιώθεις πιο έτοιμος από ποτέ να δώσεις και να πάρεις αγάπη άνευ όρων και κανόνων και σε αυτό βοηθά το θετικό εξάγωνο του Ήλιου από το ζώδιο σου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς. Τρυφερά μηνύματα και ζεστά λόγια σε φέρνουν κοντά με το άτομο που έχεις στην καρδιά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι ένα καλό διάστημα να αναθεωρήσεις επιλογές και να συγκροτήσεις τα βήματα που θα αρχίσεις να κάνεις στο τέλος του μήνα. Για την ώρα στα επαγγελματικά σου υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις, ενώ στα οικονομικά δέχεσαι άνοδο που σε ικανοποιεί!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Φίλε μου Υδροχόε, η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου μαζί και ο νέος κύκλος πορείας του Δία στον Κριό, αποτελούν δυο ουράνιους αγγελιαφόρους που υπόσχονται περισσότερη τύχη στα ερωτικά και στις δραστηριότητές σου τη χρονιά που ξεκίνησε. Η πορεία των επόμενων ημερών μπορεί να είναι λίγο κουραστική αλλά μην κολλάς σε αυτές τις λεπτομέρειες, καθώς το κλίμα θα βελτιωθεί γρήγορα. Ανησυχίες δεν θα λείψουν κυρίως για εκκρεμότητες που έχεις από καιρό. Κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμά σου θα είναι αναπόφευκτες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο σου και σε τρίγωνο με τον Άρη σου εγγυάται μία απολαυστική εβδομάδα στα ερωτικά με ερωτικές κατακτήσεις και εκπλήξεις που σε βγάζουν από την ρουτίνα! Το διάστημα αυτό ωστόσο δεν είναι το κατάλληλο για σταθεροποίηση – δέσμευση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα εργασιακά σου είσαι κουρασμένος και προσδοκάς κάτι καλύτερο για την πορεία σου, το οποίο θα έρθει σύντομα, όμως τώρα πρέπει να δείξεις υπομονή! Στα οικονομικά αναμένεται κάποιο έσοδο που θα σε ανακουφίσει!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Φίλε μου Ιχθύ είναι πολύ νωρίς για να βγάλεις συμπέρασμα για την εξέλιξη του έτους και είσαι ακόμα μουδιασμένος από το πέρασμα των εορτών. Ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω θα φέρει μικρές, οικονομικές καθυστερήσεις και κάποιες ταλαιπωρίες στον οικογενειακό χώρο. Όμως δεν θα λείψουν οι φίλοι, οι προσφορές τρίτων, ίσως και μια νέα ερωτική σχέση που θα την κρατήσεις για την ώρα κρυφή. Το τελευταίο είναι γιατί έχεις κουραστεί και θέλεις να δώσεις μια χαρά στον εαυτό σου, μακριά από τα αδιάκριτα μάτια του κόσμου και τα σχόλια του περιβάλλοντος που πάντα σε ενοχλούν. Η φαντασία ίσως μπερδεύεται με τις ψευδαισθήσεις και τα οράματα. Μη βιάζεσαι να κρίνεις , ή να προβλέψεις ! έχεις καινούργια πράγματα να δεις και αλλαγές που δεν περιμένεις , να πραγματοποιηθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κράτησε την αισθηματική σου ζωή μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα αλλά και από τις γνώμες τρίτων. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα θα φέρει αυτή την εβδομάδα στήριξη για την εκπλήρωση μίας ερωτικής σου επιθυμίας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι ακόμα σε φάση αναμονής, σκέφτεσαι ποια θα είναι η πορεία των επαγγελματικών και ξέρεις ότι πρέπει να πάρεις μία απόφαση, η οποία ωστόσο είναι δύσκολη! Πάρε το χρόνο σου γιατί αυτό το διάστημα δεν είναι κατάλληλο για την τελικές επιλογές. Στα οικονομικά υπάρχουν ακόμα κάποιες καθυστερήσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ