Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (2/1-8/1)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Το 2023 έρχεται με περισσότερη έμπνευση, δημιουργικότητα, τρυφερές συζητήσεις και συναντήσεις που θα αγγίξουν ευαίσθητη χορδή είναι οι τάσεις της ημέρας με το εξάγωνο Ερμή – Ποσειδώνα! Είναι μία καλή ευκαιρία να εκφραστείς συναισθηματικά! Η εύνοια αφορά εσένα που είσαι Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως, Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς του 3ου δεκαημέρου. Διάβασε αναλυτικά το ζώδιο σου παρακάτω:

Κριός

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, η πρώτη εβδομάδα του 2023 αρχίζει επεισοδιακά αλλά και φορτωμένα. Η κοινωνική ζωή και ο επαγγελματικός τομέας θα έχουν τις απαιτήσεις από εσένα. Ο ανάδρομος Άρης επιμένει να διατηρεί καθυστερήσεις και δυσκολίες. Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει τα εμπόδια του στα επαγγελματικά ενώ οι οικογενειακές υποθέσεις σου φορτίζονται με νευρικότητα και ταλαιπωρία! Η Αφροδίτη στον Υδροχόο είναι μια υπόσχεση βοήθειας από ξένους ανθρώπους, ή από φίλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου υπάρχουν καθυστερήσεις και αναβολές, κάποια προσωπικά σχέδια πηγαίνουν πίσω! Στα οικονομικά οι απαιτήσεις είναι αυξανόμενες και κυριαρχεί το στρες.

Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, νευρική προβλέπεται η καθημερινότητα την πρώτη εβδομάδα του νέου χρόνου, εξ αιτίας εντάσεων που θα προκαλέσουν τρίτοι και έλλειψη συγχρονισμού στους βασικούς τομείς της ζωής σου. Ο συντονισμός Ερμή και Άρη σε ανάδρομη πορεία δοκιμάζει τις σχέσεις, τα νεύρα και την αντοχή του πορτοφολιού σου. Είναι προτιμότερο να κινηθείς σιωπηλά και υπομονετικά, να ζητήσεις πίστωση χρόνου όταν σε πιέσουν οι άλλοι, να αναβάλεις δύσκολα εγχειρήματα και να ακυρώσεις ταξίδια και διασκεδάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιο του Καρκίνου διεγείρει τις ευαισθησίες σου και γίνεσαι αρκετά ευσυγκίνητος, αλλά και έτοιμος να πιαστείς από κάθε κουβέντα του συντρόφου σου και να προκαλέσεις παρεξήγηση! Βάλε νερό στο κρασί και υποχώρησε!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Βάζεις τα επαγγελματικά γρανάζια και πάλι μπροστά, δεν λείπουν όμως κάποιες καθυστερήσεις στα σχέδιά σου ενώ οι επαγγελματικοί ρυθμοί είναι αργοί! Τα οικονομικά είναι πολύ ευάλωτα!

Δίδυμος

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα, κάνει το ξεκίνημα της χρονιάς έντονα δραστήριο και βγάζει στην επιφάνεια τόσο υποχρεώσεις, όσο και ευκαιρίες. Θα χρειαστεί να κινηθείς διαλλακτικά ευέλικτα αλλά και προνοητικά. Ο Ερμής, ως κυβερνήτης σου είναι ανάδρομος και αυτό σημαίνει καθυστερήσεις σε θέματα που σε αφορούν, κυρίως οικονομικά, ή πρακτικά. Παραμένει ακόμα ανάδρομος και ο Άρης και σχεδόν γίνεται στάσιμος. Κατ επέκταση, κάποια πράγματα αν δεν φτουρήσουν και δεν προχωρήσουν, αποδέξου το και μη στεναχωρηθείς. Με δυο λόγια, συναλλαγές και σχέσεις παραμένουν σε δύσκολη φάση. Γρήγορα όμως θα ανατραπεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο βάζει τις πινελιές της για να συνεχίζει το γιορτινό κλίμα στα αισθηματικά σου. Αυτή την εβδομάδα κυριαρχεί ο ενθουσιασμός και ευνοείσαι για ερωτικά ραντεβού, συναντήσεις και νέα σχέδια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου το κλίμα είναι ασταθές και νιώθεις ανασφάλεια. Στα οικονομικά υπάρχουν αρκετά έξοδα αλλά και αναποδιές που σε πάνε πίσω.

Καρκίνος

Γενικά


Αγαπητέ μου Καρκίνε, με το ξεκίνημα του χρόνου ακολουθεί γρήγορα η πρώτη Πανσέληνος του 2023, που γίνεται στο ζώδιο σου και θα επηρεάσει βαθιά τα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου ζητήματα και ενδιαφέροντα. Δε θα λείψουν οι καλές στιγμές, αλλά δε θα λείψουν και οι δυσκολίες. Θα δεις και θα ακούσεις πολλά αλλά θα πρέπει να φανείς ψύχραιμος και καθόλου βιαστικός σε κρίσεις και κατασταλάξεις. Με δυο λόγια δεν πρέπει να έχεις απαιτήσεις, αναμονές, αλλά ούτε και απογοητεύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στο ξεκίνημα του έτους νιώθεις ότι είναι η στιγμή να πάρεις αποφάσεις για την πορεία μίας σχέσης. Αναλογίζεσαι το παρελθόν, ξεκαθαρίζεις όμως και το παρόν! Νιώθεις ότι δεν μπορείς να είσαι πλέον σε φάση αναμονής, αλλά ότι κάποια πράγματα πρέπει να μπουν στη θέση τους και αυτό ακριβώς κάνεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ξεκαθαρίσματα σε συνεργασίες σου φέρνει η πρώτη εβδομάδα της χρονιάς, όμως ο Δίας από την Κορυφή του ωροσκοπίου σου είναι βέβαιο ότι σε βοηθά να φλερτάρεις με την επιτυχία! Στα οικονομικά είσαι σε μία πιο πλεονεκτική φάση!

Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, αντιξοότητες φέρνουν οι πρώτες μέρες του Ιανουαρίου, χωρίς όμως αυτό να σε προκαταβάλει. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Υδροχόο θα βοηθήσει στην εξέλιξη σχέσεων προσωπικών και κοινωνικών. Η αγάπη κάποιων ανθρώπων και η συμπαράσταση κάποιων άλλων θα παίξει ενθαρρυντικό ρόλο και θα σου φέρει ψυχική υποστήριξη. Στην εργασία θα υπάρξουν περιπλοκές και καθυστερήσεις και στις συναλλαγές σου, ακόμα μια φορά αργοπορίες. Προσπάθησε να το ξεπεράσεις χωρίς στεναχώρια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία εβδομάδα ερωτική και ανανεωτική προβλέπεται για σένα αγαπητέ μου Λέοντα. Είναι μία καλή ευκαιρία να αφήσεις πίσω σου ότι σε πίκρανε και να δώσεις άνευ όρων την αγάπη σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι καθυστερήσεις και οι αναβολές κάνουν τον εργασιακό σου πρόγραμμα «σαλάτα» όμως δεν χάνεις την ψυχραιμία σου, απλά έχεις πιο χαλαρούς ρυθμούς! Στα οικονομικά είσαι ίσα βάρκα, ίσα νερά!

Παρθένος

Γενικά


Αγαπητέ μου Παρθένε, λιγότερη ταλαιπωρία θα έχεις σε σύγκριση με άλλους καθώς και ένα νέο ενθουσιασμό με το ξεκίνημα της καινούργιας χρονιάς. Καλλιεργείς ελπίδες που θα επαληθευτούν και κάποιες επιφυλάξεις που θα επιβεβαιωθούν για αυτά που νιώθεις. Ο Ερμής, ανάδρομος στον Αιγόκερω φέρνει προβληματισμό σε ό,τι αφορά τη δημιουργική σου δραστηριότητα και τη σχέση σου με αγαπημένα πρόσωπα. Όσο για τον Άρη, συνεχίζει να σε έχει επιστρατευμένο στον επαγγελματικό τομέα, είτε σου αρέσει, είτε όχι!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Συνειδητοποιείς ότι πολλά έχουν πάει αλλιώς από ότι υπολόγιζες ή και περίμενες και αυτό σε θλίβει στα αισθηματικά! Αυτές τις μέρες κάνεις έναν απολογισμό και ο ανάδρομος Ερμής από τον Αιγόκερω είναι γεγονός ότι σε κάνει να βρίσκεσαι σε δεύτερες σκέψεις για την πορεία μίας σχέσης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου συνεχίζει ακόμα μία δύσκολη και μαχητική περίοδος, όπου εκεί που πάει να στρώσει κάτι, χαλάει και πάλι! Στα οικονομικά δεν υπάρχουν λόγοι ανησυχίας αυτή την εβδομάδα!

Ζυγός

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, γρήγορα θα χρειαστεί να αναθεωρήσεις πολλές από τις απόψεις σου για τη ζωή και τις ανθρώπινες σχέσεις. Πάντως, ανοίγονται νέοι ορίζοντες δραστηριότητας για εσένα , στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς, γι΄ αυτό φρόντισε να μην υπάρχουν εκκρεμότητες που θα σε καθυστερήσουν. Επίσης, μην αφήνεις την αρνητική σου ψυχολογία να σε παρασύρει σε συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά. Οι καθυστερήσεις που αντιμετωπίζεις σε ένα σχέδιο σου είναι φυσικό να υπάρχουν αφού δεν πρόβλεψες σχεδόν φανερές εξελίξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από τον υδροχόο αναζωογονεί την αισθηματική σου ζωή και σε βοηθά να περάσεις όμορφα τις πρώτες στιγμές του νέου έτους! Μία όμορφη έκπληξη από το ταίρι σου θα σου δώσει ικανοποίηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου υπάρχουν κάποια προβλήματα αυτή την εβδομάδα, που σε αγχώνουν αλλά θα μπορέσουν να ξεπεραστούν! Η Πανσέληνος στον Καρκίνο προκαλεί έριδες εργασιακές και οικονομικές για αυτό δείξε την προσοχή σου!

Σκορπιός

Γενικά


Το ξεκίνημα της νέας χρονιάς σε βοηθά σε μια σφαιρική αποτίμηση των όσων έχεις ήδη καταφέρει, αλλά και των όσων θέλεις να πετύχεις. Μέχρι να βάλεις τα πράγματα σε τάξη, απόφυγε συζητήσεις και σχόλια στο περιβάλλον της εργασίας σου, δείξε συνέπεια στις υποχρεώσεις σου και θυσίασε λίγη από την ελεύθερη ώρα σου για να ξεκαθαρίσεις που ακριβώς θα εστιάσεις. Ταυτόχρονα, μην διστάσεις να επεκτείνεις την κοινωνική σου δραστηριότητα γιατί θα υπάρξουν άνθρωποι που θα σε βοηθήσουν στις προσπάθειες σου. Ένα οικογενειακό θέμα μπορεί να απαιτήσει χρήματα. Δείξε προνοητικότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Συνειδητοποιείς ότι μπορούν να βρεθούν λύσεις σε ένα αισθηματικό πρόβλημα που σε ταλάνιζε εδώ καιρό! Αναγνωρίζεις ότι πρέπει και εσύ από την πλευρά σου να αλλάξεις στάση και συμπεριφορά απέναντι στο άτομο που έχεις στην καρδιά σου,αυτό θα σας φέρει πιο κοντά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην βιάζεσαι να υπογράψεις, να αποφασίσεις ή και να δεσμευτείς στα επαγγελματικά σου! Υπάρχουν καλές ευκαιρίες που αρχίζουν να αχνοφαίνονται όμως δεν είναι η κατάλληλη ώρα για άλματα! Στα οικονομικά είναι πολλές οι υποχρεώσεις που καλύπτεις, συνεχίζεις όμως να είσαι ευάλωτος

Τοξότης

Γενικά


Αγαπητέ μου Τοξότη, ωφέλιμη δράση φέρνει η πρώτη εβδομάδα του χρόνου και εσύ θα κληθείς να βρίσκεσαι παντού. Φρόντισε να μη δυσαρεστήσεις εκείνους που σε αγαπούν και εκείνους που φροντίζουν για εσένα. Θα αναλάβεις νέα εργασιακά καθήκοντα και θα σου δοθεί η ευκαιρία να οργανώσεις καλύτερα το χρόνο σου. Είναι προτιμότερο να ακολουθήσεις μια πιο αποδοτική τακτική, έστω και αν αυτό παρεμβάλλεται στις άλλες σου ασχολίες. Ειδήσεις από το εξωτερικό, συνεργασίες που ετοιμάζονται και άνθρωποι νέοι θα βρεθούν στο προσκήνιο και θα σε ωφελήσουν, είτε πρακτικά, είτε ψυχολογικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Παιχνιδιάρικη και περιπετειώδη διάθεση έχεις στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα. Οι συναντήσεις που θα έχεις, θα προσφέρουν ανανέωση αλλά και … έξαψη! Το άτομο που σε ενδιαφέρει αρχίζει να «κολλάει» μαζί σου! Αν έχεις σχέση να προσμένεις ευχάριστο χρόνο με το σύντροφό σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι ανησυχίες για τα οικονομικά δεν εκλείπουν, αφού λαμβάνεις και κάποιες δυσάρεστες ειδήσεις, που σε αναγκάζουν να προβείς σε περικοπές! Στα επαγγελματικά ανοίγονται όμως καλές ευκαιρίες ανάδειξης και εξέλιξης!

Αιγόκερως

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, μία μικρή αλλά αναγκαία βελτίωση στα οικονομικά σου θα σε βγάλει από αρκετές έγνοιες, αρκεί να φροντίσεις να αξιοποιήσεις αυτή την βελτίωση με συντηρητικό χειρισμό των χρημάτων σου. Οικογενειακές αντιθέσεις ας αντιμετωπιστούν με σταθερότητα και ηρεμία. Αποφύγετε διαφωνίες σχετικές με την εργασία ή ένα νομικό θέμα και πρόσεξε πολύ τους όρους μιας συνεργασίας. Η πρώτη εβδομάδα του χρόνου σε βρίσκει λίγο προβληματισμένο, αλλά αποφασισμένο να τα καταφέρεις! Προνόησε για σημαντικά έξοδα που πρέπει να αντιμετωπιστούν στους επόμενους δύο μήνες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ερωτικές κόντρες έχεις αυτή την εβδομάδα Αιγόκερε μου αφού με την πανσέληνο στον Καρκίνο το ταίρι σου όλο σου παραπονιέται και φαίνεται πως δεν είναι ικανοποιημένο από εσένα! Αν δεν έχεις σύντροφο, η Πανσέληνος θα φέρει ένα προσωρινό ερωτικό πάθος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα οικονομικά σου η Αφροδίτη από τον Υδροχόο σε βοηθά να ανεφοδιαστείς και να λάβεις παραπάνω χρήματα στα χέρια σου! Στα επαγγελματικά σου είσαι αρκετά αγχωμένος λόγω αναβολών ή και ματαιώσεων!


Υδροχόος

Γενικά


Αγαπητέ μου Υδροχόε, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου είναι μια νότα τύχης και αισιοδοξίας. Η καθημερινότητα αποκτά ενδιαφέρον, ανάλογα πάντα με τις ασχολίες και τους στόχους σου. Η αισθηματική σου ζωή θα είναι συχνά στο προσκήνιο και θα διαπιστώσεις τη δύναμη της γοητείας και της σκέψης σου. Οικονομικά δες τα πράγματα πιο ωφελιμιστικά και μην κάνεις παραχωρήσεις όσο και αν σε πιέζουν άνθρωποι και καταστάσεις. Συνεννοήσου καλύτερα με το περιβάλλον σου , ενώ σου είναι ευκολότερο να εντοπίσεις τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην εξυπηρέτηση του συμφέροντός σου.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από το ζώδιο σου σου χαρίζει ερωτισμό, τόλμη ενώ καταφέρνεις και κατακτάς κάθε ερωτική σου επιθυμία! Είναι ο καιρός να αφήσεις πίσω το χτες και να ανανεώσεις άρδην την αισθηματική σου ζωή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το εργασιακό άγχος είναι έντονο, ενώ όλοι φαίνεται να στηρίζονται σε σένα, να σε πιέζουν και να θέλουν από εσένα να βγάλεις το φίδι από την τρύπα! Στα οικονομικά ούτε κλαις, ούτε γελάς!

Ιχθύς

Γενικά


Αγαπητέ μου Ιχθύ το ξεκίνημα της νέας χρονιάς εξυπηρετεί αποκατάσταση σχέσεων και τακτοποίηση εκκρεμοτήτων. Φρόντισε να διατηρήσεις κάποιες ισορροπίες μεταξύ αντιθέτων , καθώς θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις, άλλοτε κρυφά και άλλοτε φανερά. Είναι σημαντικό να μη διαταράξεις σχέσεις και να μην παρασυρθείς από εγωισμό, ή από υπερεκτίμηση δυνάμεων. Αν κάνεις κάποια σημαντική έναρξη δείξε τυπικότητα στα καθήκοντά σου και μη βιάζεσαι να δρομολογήσεις εξελίξεις χωρίς προηγουμένως να έχεις σιγουρευτεί ότι μπορείς να το κάνεις! Τα οικονομικά σου, όσο και αν είναι ακόμη δύσκολα, γρήγορα θα βελτιωθούν και ήδη έχεις σαφείς ενδείξεις γι΄ αυτό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία ερωτική Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου έρχεται για να ξεκουμπώσει την καρδιά σου που ήταν παγωμένη από τις εξελίξεις του Δεκεμβρίου! Αναμένεται να περάσεις πολύ ένθερμες στιγμές στην αισθηματική σου ζωή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κυριαρχεί η νευρικότητα από εργασιακά ζητήματα που μπλοκαρίστηκαν, πάγωσαν ή και ανατράπηκαν, όμως πολύ σύντομα η κατάσταση βελτιώνεται. Τα οικονομικά αν και αποτελούν πηγή άγχους, θα μπουν σε μία πιο ευνοϊκή περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ