Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χάρισαν παιχνίδια και ρούχα οι Αεροπρόσκοποι

Οι Ανιχνευτές του 2ου Συστήματος Αεροπροσκοπων, κάλεσαν όλα τα παιδιά, σε μια πράξη αγάπης. Λυκόπουλα, Πρόσκοποι αλλά και οι ίδιοι οι Ανιχνευτές, χάρισαν τα δικά τους παιχνίδια και ρούχα που δεν τα χρειάζονται πια, στα παιδιά που φιλοξενούνται στις δομές του «Πρωτοβουλία για το Παιδί». Στις 5/1/23 οι Ανιχνευτές επισκέφθηκαν το Σπίτι της Βεργίνα, ώστε να παραδώσουν ρούχα και παιχνίδια, που συγκέντρωσαν και να γνωριστούν με τα παιδιά.

Συνολικά 11 κουτές και 3 σακούλες ρούχα, παπουτσια, παιχνίδια και βιβλία συγκεντρώθηκαν τον τελευταίο καιρό στο χώρο του συστήματος μας. Η Κοινότητα Ανιχνευτών, φρόντισε για τον διαχωρισμό και την τακτοποίηση τους με πολλή προσοχή. Δύο μέρες αργότερα, μεταφέρθηκαν στο Σπίτι της Βεργίνας με αγροτικό όχημα και μελή της κοινότητας μας. Οι Ανιχνευτές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να παίξουν με τους μικρούς κατοίκους του σπιτιού.

Ευχαριστούμε το προσωπικό του Σπιτιού της Βεργίνας για την ευκαιρία που μας δώσανε, την κ. Αναστασία Ζιαγκά για την μεταφορά των παιχνιδιών, καθώς και τα παιδιά, τους γονείς, τους φίλους κι όσους βοήθησαν κι ενίσχυσαν την προσπάθεια μας.

Περισσότερες πληροφορίες :  
Τηλ. Επικοινωνίας: 6951787937
Διεύθυνση: Ιωνός 10, Βέροια 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ