Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σε κλίμα συγκίνησης η κοπή πίτας του Αθλητικού Σωματείου Α.μ.Ε.Α. Ημαθίας

Μέσα σε μια όμορφη, γιορτινή και φιλική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 28 Ιανουαρίου η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας του Αθλητικού Σωματείου Α.μ.Ε.Α. Νομού Ημαθίας «ΑΙΓΕΣ Βεργίνα».

Στην αίθουσα του σωματείου, στη Βέροια, συγκεντρώθηκαν οι αθλητές του σωματείου, οι γονείς , τα μέλη του Δ.Σ., οι προπονητές, φίλοι και εθελοντές, εκπρόσωποι της τοπικής αρχής και της πολιτικής ηγεσίας που στηρίζουν το σωματείο σιωπηλά και με κάθε τρόπο από την ίδρυση του μέχρι και σήμερα.

Η πρόεδρος Έφη Καραγιάννη απηύθυνε χαιρετισμό, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και αναφέρθηκε στο έργο του σωματείου, που έχει ως σκοπό την ένταξη των Α.μ.Ε.Α. στον αθλητισμό και την κοινωνικοποίηση τους, μέσω της συνυπαρξης με διάφορες δράσεις που οργανώνονται. 

Τόνισε μάλιστα ότι το Σωματείο αποτελείται από γονείς Α.μ.Ε.Α. που προσπαθούν καθημερινά για το καλύτερο των παιδιών τους. Επίσης ενημέρωσε για τις επόμενες δράσεις που έρχονται με την παρουσίαση του παραμυθιού στην Αλεξάνδρεια και τους 3ους Αγώνες Φιλίας που εχουν γινει θεσμός στην Ημαθία.

Ο Αντιδήμαρχος Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη έκοψε την βασιλόπιτα με την πρόεδρο του σωματείου.

Στα παιδιά μοιράστηκαν ατομικά βασιλοπιτάκια. Το φλουρί έπεσε στην αθλήτρια Κωνσταντίνα Τσουλτζίδου, που πήρε ως δώρο μια δωροεπιταγή από κατάστημα αθλητικών ειδών.

Ένα δώρο έκπληξη υπήρχε και για τον αθλητή Νίκο Θεοχαρόπουλο, που είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους.

Την εκδήλωση επιμελήθηκε η Εθελόντρια - Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Αθηνά Τζιούρτζια και όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση απόλαυσαν κρασί, γεύτηκαν τα εκλεκτά εδέσματα που ετοίμασαν γονείς και φίλοι των αθλητών, καθώς επίσης συνομίλησαν μεταξύ τους.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν: ο Υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης μετά της συζύγου του, ο Βουλευτής Άγγελος Τόλκας, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Βέροιας Αλέξανδρος Τσαχουρίδης και οι Αντιδήμαρχοι Συρμούλα Τζήμα, Λάζαρος Ασλανίδης, Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, το ιδρυτικό μέλος του σωματείου Χρήστος Καραγιάννης, ο πρόεδρος της ΑΝΗΜΑ Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, η πρόεδρος του Φιλανθρωπικού μη Κερδοσκοπικού Σωματείου ΑμεΑ Ν. Ημαθίας Νόρα Σαρκατζή, ο δημοτικός σύμβουλος Λεωνίδας Ακριβόπουλος, ο Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλεξάνδρειας 
Γιώργος Μαντζώλας και εκπρόσωπος του Βουλευτή Λάζαρου Τσαβδαρίδη, η Αλίνα Μαυροπούλου από το γραφείο του Α. Βεσυρόπουλου.

Η εκδήλωση αυτή ήταν αφιερωμένη στους αθλητές για το συνεχή αγώνα τους, στους υποστηρικτές φίλους του σωματείου που στηρίζουν καθημερινά το Σωματείο και στους νέους φίλους όπου άκουσαν και έμαθαν για το πλούσιο έργο του σωματείου.

Δείτε φωτογραφίες από την όμορφη εκδήλωση:
















3 σχόλια:

  1. Με όλο τον σεβασμό κα πρόεδρε όταν παρίσταται Υπουργός σε εκδήλωση αυτός κόβει και την βασιλόπιτα.Εσεις επιλέξατε τον εκπρόσωπο του δημάρχου γιατί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί ο αγαπημένος μας υπουργός ήρθε αργότερα λόγω ανειλημμένων υποχρεωσεων και φυσικά γνώριζε ότι θα την κόβαμε νωρίτερα! Ο υπουργός ήρθε για τα παιδιά και δεν περιμένει την κοπή μιας πίτας για να δείξει την αγάπη και το ενδιαφέρον του για τους αθλητές μας!

      Διαγραφή
    2. Η αγάπη του και το ενδιαφέρον είναι γνωστά της πάσης,εσείς όμως πρέπει να μάθετε το πρωτόκολλο!!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ