Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Όλα όσα έγιναν στο γήπεδο της Βέροιας - 80 φωτογραφίες

Mε το αριστερό ξεκίνησε τη νέα χρονιά η Βέροια. Η «Βασίλισσα του Βορρά» δέχθηκε την εντός έδρας ήττα από τον Μακεδονικό με 1-2, μένοντας αρκετά πίσω στην βαθμολογία. Οι παίκτες του Γιάννη Ματζιαρίδη, δεν είχαν την απαιτούμενη συγκέντρωση και δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ένα αποτέλεσμα και μια εμφάνιση που σκόρπισε προβληματισμό στους φιλάθλους που βλέπουν την αγαπημένη τους ομάδα, να χάνει πολύ εύκολα βαθμούς από υποδεέστερους αντιπάλους. Πάντως, μεγάλο ενδιαφέρον είχε και η παρουσία του κόσμου στην εξέδρα.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του αγώνα:














































































2 σχόλια:

  1. Η φανελλα αντικατασταθηκε με τον μισθο...ο ενθουσιασμος και το παθος αντικατασταθηκαν απο το εσοδο και τον στοχο....οι αγνοι φιλαθλοι αντικασταθηκαν απο πληρωμενους οπαδους για να μην το ονομασω διαφορετικα, υπαρχουν φυσικα και οι ρομαντικοι. Σημασια φυσικα εχει το αποτελεσμα...το οποιο ειναι ενα....στοιχημα, μαυρες δοσοληψιες, παραγοντισμος, πολιτικες συμμαχιες κτλ....παντως ΟΧΙ αγνο οικογενειακο θεαμα..και φυσικα αναφερομαι στην χωρα που δημιουργησε στην αρχαιοτητα το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.....και καμαρωνουμε για αυτο μην κοιτοντας πισω μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ