Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Άλκης απέκτησε τον δικό του δρόμο!

Πριν περίπου ένα χρόνου, την 1η Φεβρουαρίου 2022, ο Άλκης Καμπανός δολοφονήθηκε.
Ο 19χρονος φοιτητής “πλήρωσε” την φίλαθλη προτίμησή του και δυστυχώς τα κίνητρα της δολοφονίας του στην περιοχή του Χαριλάου, ήταν οπαδικά.

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης, αποφάσισε να μετονομαστεί η οδός Γαζή σε Άλκη Καμπανού. Εγκρίνοντας ουσιαστικά το αίτημα που είχε κατατεθεί απ’ τον Α.Σ. Άρης, μέσω επιστολής προς τον δήμο Θεσσαλονίκης.

Άμεσα συνεδρίασε η Επιτροπή Ονοματοθεσίας – Μετονομασίας οδών, πλατειών ή συνοικιών του κεντρικού δήμου που το ενέκρινε και όλο αυτό το διάστημα ο φάκελος βρισκόταν στα “χέρια” της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Τις επόμενες ώρες η απόφαση θα αποσταλεί καθαρογραμμένη από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης ώστε να προχωρήσουν όλες οι διαδικασίες.

Παράλληλα, στο αίτημα των “κιτρινόμαυρων” συμπεριλαμβανόταν και η τοποθέτηση αναθηματικής πλάκας στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο 19χρονος.

3 σχόλια:

  1. Κρίμα στο παλληκάρι. Τους δολοφόνους ας τους κρίνει η δικαιοσύνη και το μίσος τους ο Θεός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που ήταν ο θεός την ώρα που τον δολοφονούσαν ή πριν γίνει το κακό?

      Διαγραφή
    2. Πρόσεξε,γιατί θα αναρωτηθούν κάποιοι για ποιο λόγο είσαι ανόητος και βλάκας!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ