Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οι Μωμόγεροι ξεσήκωσαν τη Νέα Νικομήδεια

Με μεγάλη επιτυχία και με την συμμετοχή πολλών κατοίκων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου στη Νέα Νικομήδεια το έθιμο των Μωμόγερων. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Αριστοτέλης», όπως κάνει κάθε χρόνο (με εξαίρεση τα τελευταία χρόνια λόγω κορωνοϊού) αναβίωσε το πανάρχαιο αυτό έθιμο, το οποίο ξεκίνησε στις 11:00 το πρωί, από τις εγκαταστάσεις του συλλόγου και κράτησε μέχρι αργά το απόγευμα. 






Όσοι συμμετείχαν στο δρώμενο ήταν άψογοι και έκλεψαν τις εντυπώσεις, τόσο με την εντυπωσιακή στολή τους, όσο και με την έντονη σκηνική παρουσία τους. Όπως είναι λογικό, τα βλέμματα όλων στράφηκαν στην γοητευτική νύφη που μοίραζε αγκαλιές και φιλιά με το κατακόκκινο κραγιό της! Tον δήμο Βέροιας εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Λάζαρος Ασλανίδης. Για μια ακόμα χρονιά, το συγκεκριμένο χωριό απέδειξε πως κρατάει την παράδοση και σέβεται τον πολιτισμό του...





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ