Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χορηγία της «ALU-SYN» στον Πήγασο Ημαθίας

Η «ALU-SYN»  στηρίζει την ανάπτυξη του τοπικού αθλητισμού και στέκεται στο πλευρό της κολυμβητικής ομάδας Πήγασος Ημαθίας, με την αγορά αθλητικού εξοπλισμού. Γνωρίζοντας τη σημασία του συνόλου των αρχών και αξιών που αποδίδει στην καλλιέργεια του ατόμου ο αθλητισμός, η εταιρεία υποστηρίζει έμπρακτα την ομάδα Πήγασος με αυτή της τη χορηγία.

Λίγα λόγια για την ALU-SYN:


Η ALU-SYN E.Π.Ε
είναι εταιρεία κατασκευής, τοποθέτησης και εμπορίου παντός τύπου κουφωμάτων. Η έδρα της είναι στον Ν. Ημαθίας και συγκεκριμένα στο 11χλμ. Βέροιας-Νέας Νικομήδειας. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο κατασκευής κουφωμάτων από το έτος 1996 και ο ιδρυτής της εταιρείας Τσουφλίδης Νικόλαος ασχολήθηκε από το έτος 1978. Το 2014 την εταιρεία ανέλαβαν οι υιοί Γεώργιος, Ιωάννης και Ευστάθιος Τσουφλίδης όπου μέχρι και σήμερα συμβάλλουν τα μέγιστα στη σταθερή ανάπτυξη της εταιρείας. 

Τα τελευταία χρόνια έχει ξεκινήσει να λειτουργεί το νέο μας κτίριο όπου ο μηχανικός εξοπλισμός είναι τελευταίας τεχνολογίας. Η εταιρεία δραστηριοποιείται και σε χονδρικό εμπόριο καθώς τα κουφώματα μας αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα, Γερμανία, Μεγάλη Βρετανία, Ολλανδία και Κύπρο. Τα κουφώματα ALU-SYN σας εξασφαλίζουν εξοικονόμηση ενέργειας (ηλεκτρικό ρεύμα-θέρμανση), το αποτέλεσμα αυτό επιτυγχανέται με τη σωστή τοποθέτηση και κατασκευή του κάθε κουφώματος. Στη σημερινή εποχή του σκληρού ανταγωνισμού, αντικειμενικός στόχος μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ