Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καρδίτσα STOP για τη Βέροια - Καθάρισε ο Κλάους

Μέτρια εμφάνιση από τη Βέροια στο δύσκολο ματς της Καρδίτσας, που παρά την προσπάθειά της στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης, δεν επέφερε ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Όπως αναμενόταν, η Αναγέννηση Καρδίτσας ήταν αυτή που πίεσε στα πρώτα λεπτά και είχε την πρώτη τελική με τον πρώην παίκτη της Βέροιας Στέργιο Δημόπουλο, ο οποίος έστειλε με κεφαλιά την μπάλα άουτ, ύστερα από κόρνερ στο δωδέκατο λεπτό.

Η Βέροια προσπάθησε να ισορροπήσει, αλλά αντιμετώπισε προβλήματα με μεγαλύτερο από όλα τον τραυματισμό του Φασίδη στο 20ο λεπτό. Και σαν να μην έφτανε αυτό, όντας με παίκτη λιγότερο στον αγωνιστικό χώρο, ήταν αυτή που δέχτηκε το 1-0 με τον Κλάους από κοντά στο 23′ να δίνει προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα της “Βασίλισσας” πραγματοποίησε ο Μανωλιούδης, ο οποίος πήρε τη θέση του τραυματία Φασίδη στο 25ο λεπτό.

Το υπόλοιπο του ημιχρόνου δεν προσέφερε κάτι αξιόλογο, με τους γηπεδούχους να είναι αυτοί που προσπαθούν να απειλούν, αλλά να περιορίζονται μόνο σε στατικές φάσεις και ένα αρκετά άστοχο σουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο χαρακτηρίστηκε από περισσότερη ισορροπία, με τη Βέροια να διεκδικεί και αυτή τις ευκαιρίες της. Ωστόσο, πέρα από μια ευκαιρία του Κλάους στις αρχές του 45λέπτου, οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν κάτι συνταρακτικό στο πρώτο μισό του ημιχρόνου.

Η πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία της Βέροιας στο παιχνίδι ήρθε στο 74′, όπου σε διπλή ευκαιρία αρχικά ο Τσέλιος είπε όχι σε κεφαλιά του Κολλαρά και σε δεύτερο χρόνο πάλι η κεφαλιά του Γιουκούδη κατέληξε άουτ.

Με πρωταγωνιστή τον Ιωάννου, η “Βασίλισσα” πλησίασε ξανά το γκολ στο 80ο και 83ο λεπτό. Αρχικά ο νεαρός Βεροιώτης έκανε “τσαφ” σε σέντρα του Μπουόλι, ενώ λίγο αργότερα επιχείρησε κεφαλιά από σέντρα του Μπλέτσα, στέλνοντας τη μπάλα στον πορτιέρο της Αναγέννησης.

Οι φιλοξενούμενοι δε σταμάτησαν εκεί και είχαν ακόμη μια τεράστια ευκαιρία στο 86′, με μια κεφαλιά που χτύπησε στο δοκάρι.

Η Βέροια συνέχισε και στα επόμενα λεπτά να είναι πιεστική, διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι, αλλά το μόνο που προσέφερε το υπόλοιπο του παιχνιδιού ήταν μια κόκκινη κάρτα στον Κολλαρά.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Αναγέννηση Καρδίτσας (ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ): ΤΣΕΛΙΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΤΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΚΟΝΔΡΑΣ, ΚΟΖΟΡΩΝΗΣ, ΕΛΙΒΕΛΤΟ (ΘΕΟΛΟΓΗΣ Β. 85′), ΓΙΑΚΟΣ (ΚΑΡΔΑΡΗΣ 94′), ΓΚΟΛΙΑΣ, ΜΠΑΛΛΑΣ (ΜΠΑΤΡΟΒΙΤΣ 76′), ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ (ΠΡΙΚΑΣ 76′).

Βέροια (ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΣ): ΒΕΝΕΤΙΚΙΔΗΣ, ΝΤΟΥΜΑΝΗΣ (ΙΩΑΝΝΟΥ 68′), ΜΠΛΕΤΣΑΣ, ΜΟΥΧΑΛΗΣ, ΠΕΡΔΙΚΗΣ, ΜΠΕΛΕΒΩΝΗΣ (ΚΑΤΣΟΥΚΗΣ 78′), ΚΟΛΛΑΡΑΣ, ΜΠΟΥΟΛΙ, ΓΙΟΥΚΟΥΔΗΣ, ΦΑΣΙΔΗΣ (ΜΑΝΩΛΙΟΥΔΗΣ 25′), ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ (ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ 68′).

5 σχόλια:

  1. η ομαδα χρειαζεται ενισχυση και εσεις τη φορτωνετε παλτα μονο και μονο για να κανετε τα χατιρια καποιων που τα τσεπωνουν. Αλλα ερχεται η ωρα που θα κριθειτε ολοι και τοτε να σας δω κυριοι. Ουτε σε τοπικο δε παιρνουν παιχτες σαν αυτους που διαβαζουμε αυτες τις μερες οτι ερχονται. Αισχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ομάδα πήγε καλά μέσα στην πιο δύσκολη έδρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο τοπικό παίζουν καλύτεροι βλέπε Μακροχωρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτοι που κατηγόρουν το ΠΑΣΟΚ ξέρετε ποιοι είναι ε; ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΙ του παλιού πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ