Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Herbstore.gr»: Η λύση στο κρυολόγημα

Ο χειμώνας είναι η περίοδος του χρόνου που όλοι λίγο-πολύ ερχόμαστε αντιμέτωποι με κρυολογήματα και ιώσεις. Ο οργανισμός μας χρειάζεται τα απαραίτητα στοιχεία που θα τον βοηθήσουν να προστατευτεί ή να ανακουφιστεί από τις παροδικές ενοχλήσεις, το κρυολόγημα και την τόνωση του ανοσοποιητικού. Η Herbstore.gr, διαθέτει μια τεράστια γκάμα από φυτικά προϊόντα και βότανα που παράγονται στην περιοχή της Ημαθίας, και μπορούν να μας προστατεύσουν από κάθε μικρόβιο που απειλεί τον οργανισμό μας.

Για παράδειγμα, το αιθέριο έλαιο του βαλσάμου της Herbstore.gr χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία για την αντιμετώπιση από προβλήματα όπως βρογχίτιδα, άσθμα, λαρυγγίτιδα, κρύωμα, γρίπη, καθώς και για έκζεμα, ερεθισμένη επιδερμίδα, αγχώδεις και νευρικές διαταραχές.




Ακόμα, η πρόπολη είναι μια ουσία με αμέτρητα συστατικά που διαθέτουν αντιβακτηριακές, αντιμυκητιακές, αντιβιοτικές και αντισηπτικές ιδιότητες. Είναι αποτελεσματική στις παθήσεις της στοματικής κοιλότητας, των λοιμώξεων του αναπνευστικού συστήματος(άσθμα & χρόνια πνευμονία), των ελκών του στομάχου, της γρίπης και των κρυολογημάτων, της ωτίτιδας και γενικότερα των μυκητιάσεων και των ιώσεων.




Ένα άλλο παράδειγμα βοτάνου με τεράστια δημοτικότητα είναι το φλαμούρι (τίλιο). Είναι ιδανικό για την αντιμετώπιση από τον ξηρό βήχα και επίσης έχει καταπραϋντική δράση και επιδρά στο κυκλοφορικό σύστημα, καθιστώντας το κατάλληλο για ορισμένες μορφές ημικρανίας.


Περισσότερα προϊόντα της Herbstore.gr θα βρείτε στο κατάστημα της εταιρείας Κεντρικής 71 Βέροια, στο E-shop καθώς και στα social media της εταιρείας: Facebook & Instagram.


☎ +30 23310 62472,

+30 2331 502 411,

+30 698 5729561


Κεντρικής 71 Βέροια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ