Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο 17χρονος Βεροιώτης Γαβριήλ Γεωργαδάκης ο τυχερός βουτηχτής των Θεοφανείων στη Βέροια


Δεκατέσσερις ήταν οι βουτηχτές, από μικρά παιδιά μέχρι ηλικιωμένους άνδρες, που έπεσαν φέτος στα νερά του Τριποτάμου στη Βέροια για να πιάσουν τον Τίμιο Σταυρό. Όλοι φέτος βούτηξαν από την όχθη του ποταμού, χωρίς καμιά...ζαβολιά από την εξέδρα, με τον Μητροπολίτη να επιλέγει να ρίξει τον Σταυρό όσο πιο μακριά και αριστερά από την εξέδρα, προκειμένου να γίνει ένας δίκαιος «αγώνας». Τυχερός βουτηχτής αναδείχθηκε ο 19χρονος Γαβριήλ Γεωργαδάκης από τη Βέροια, που όπως είπε στην κάμερα του veriotis.gr, αν και έχει ξαναβουτήξει για τον Σταυρό, είναι η πρώτη φορά που τον πιάνει.

Μετά την ανάσυρση του Σταυρού, ο Γαβριήλ πέρασε ανάμεσα από τον κόσμο που περίμενε για να φιλήσει το Σταυρό και να πάρουν με τη σειρά τους και αυτοί την ευλογία. Ο Γαβριήλ ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους, ενώ δέχθηκε πολλές ευχές και συγχαρητήρια. 

Δείτε φωτογραφίες:











1 σχόλιο:

  1. Όλα καλά , αλλά ο λεβέντης τον σταυρό που έπιασε , εκτός τους κολυμβητές , θα έπρεπε άμεσα να τον δώσει τον σταυρό στον Δεσπότη και όχι να "παίξει" τον ρόλο του βαπτιστή κλπ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ