Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έφυγε για τις ΗΠΑ η Βεροιώτισσα Star Gs Hellas Κορίνα Εμμανουηλίδου- Θα λάβει μέρος στα καλλιστεία Μις Υφήλιος

Πανέτοιμη για την μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής της είναι η Κορίνα Ζησοπούλου. Η Βεροιώτισσα που είχε κατακτήσει πριν από λίγους μήνες τα Καλλιστεία GS HELLAS 2022, θα συμμετέχει στις 14 Ιανουαρίου 2023 στα καλλιστεία Μις Υφήλιος 2022 που θα πραγματοποιηθούν στη Νέα Ορλεάνη στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ. Η μελαχρινή καλλονή, λίγη ώρα πριν το μεγάλο ταξίδι, φωτογραφήθηκε στο αεροδρόμιο, κρατώντας μια Ελληνική σημαία στα χέρια της. Γεμάτη χαρά και αυτοπεποίθηση δηλώνει έτοιμη για τον μεγάλο διαγωνισμό και επιθυμεί να εκπροσωπήσει επάξια την χώρα μας στην παγκόσμια σκηνή ομορφιάς.


Η Κορίνα Εμμανουηλίδου γεννήθηκε στη Βέροια. Ο πατέρας της είναι από τα Αλωνάκια Κοζάνης και η μητέρα της Ρούλα Ζησοπούλου, από την Ραχιά, νοσηλεύτρια στο Νοσοκομείο Βέροιας. Μεγάλωσε στην Κοζάνη και μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να σπουδάσει αλλά και να κηνυγήσει το όνειρό της, το μόντελινγκ. 


Εμείς με την σειρά μας να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην Κορίνα και σε λίγες ημέρες γιατί όχι, να... «σηκώσουμε» και το παγκόσμιο!




3 σχόλια:

  1. Το ταξίδι σου τώρα ξεκινά! Αγκάλιασε τη ζωή, απόλαυσε τους φίλους σου, δημιούργησε, ζήσε! με την νικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ωραιο κοριτσι. προσοχη στις ακρότητες και τις υπερβολές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή επιτυχία στην Ελληνίδα μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ